2024. április 29. - Péter

A NOX együttesnek befellegzett

Péter Szabó Szilvia, a Nox együttes gyönyörű énekesnője a tanulást választotta a 10 évnyi töretlen siker helyett. Mindezt Ausztráliában.
2010. április 8. csütörtök 10:30 -
Az első hírek arról szóltak, hogy az együttes ideiglenesen fejezi be a munkát, azonban a Blikk értesülései szerint a zenekar véglegesen feloszlott. A Nox pénzügyi gondokkal küzd, és a másik alapító tag, Nagy Tamás már hónapokkal ezelőtt elhagyta a formációt.

Szilvi köszöni szépen, esze ágában sincsen visszatérni hazánkba. „Jó itt nekem, szeretek itt lenni. Kialakult a napi rutin, egyenesben van az életem, már barátokat is szereztem, és persze tanulok.” Árulta el az énekesnő, akit a kenguruk földjén ért utol a lap.

A Global Village nevű iskolába járok, egyre jobban megy a nyelv, már álmodtam is angolul! Ez egy teljesen más mentalitású ország, és nagyon élvezem az ittlétet. Persze rettenetesen hiányzik az éneklés, a színpad, de most úgy érzem, hagynom kell történni a dolgokat, és nyitott szemmel kell néznem a jövőbe – vallotta be Szilvi, aki lelkét rendbe tenni utazott a világ másik végére, mivel több év után szakított egykori párjával, a Nox producerével.

„Nem vagyok még túl a nehezén, és egyelőre szóba sem jöhet egy új kapcsolat. Persze a szívem szabad.”

Nem baj Szilvi, minden rosszban van valami jó! Felfedezhetsz egy másik országot, és csiszolhatod az angol nyelvtudásodat is. Mi szurkolunk.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását