2024. május 22. - Júlia, Rita

Rasszista megnyilvánulásokért bírságolt az MLSZ

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a múlt szerdai Újpest-Ferencváros Ligakupa-mérkőzésen történt rasszista megnyilvánulások miatt a két klubot - visszaesőként - egyaránt 300.000 forint pénzbüntetéssel sújtotta.
2010. április 7. szerda 23:18 - HírExtra
Az MLSZ honlapján olvasható szerdai beszámoló szerint a testület azzal indokolta az egyforma mértékű büntetést, hogy mindkét szurkolótábor részéről történtek diszkriminatív bekiabálások.
Az Újpestet a Budapest Honvéd elleni, március 27-i bajnoki mérkőzésen tapasztalt szurkolói rendzavarások miatt is elmarasztalta az fb, s ugyancsak 300.000 forintos bírságot szabott ki, mint visszaesőre.

A testület az április 3-i Paks-MTK mérkőzésen történt rendezési hiányosságok és szurkolói rendzavarások miatt a Paksot arra kötelezte, hogy következő hazai bajnoki mérkőzésén fogadjon szövetségi ellenőrt, és viselje az eljárási költségeket, az MTK-ra pedig 100.000 forint pénzbüntetést rótt ki.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását