2024. május 18. - Erik, Alexandra

Morvai: vasárnap vissza kell szerezni az országot a "túszejtőktől"

Az április 11-i választás lehetőség lesz arra, hogy visszavegyük az országot azoktól, akik "túszul ejtették", ez lesz a feladat vasárnap - hangoztatta Morvai Krisztina, a Jobbik államfőjelöltje pártja keddi szombathelyi kampányrendezvényén, mintegy félezres hallgatósága előtt.
2010. április 6. kedd 21:00 - HírExtra
"Nekünk, magunkfajtáknak ugyanis csak ez az egyetlen egy hazánk van, Magyarország, ezt kell visszavennünk és ezért az a jelszava a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak, hogy Magyarország a magyaroké" - mondta Morvai Krisztina a Szombathely főterén tartott rendezvényen.

Szavai szerint annak, aki radikális változásokat kíván, a Jobbik programjára kell szavaznia most vasárnap.

Morvai Krisztina beszédében hosszan foglalkozott a Jobbikot érő támadásokkal, mint mondta, a baloldali és jobboldali médiumokban most már egyaránt tapasztalható "gyalázkodásokkal", "hazudozásokkal". Hogy lehet, hogy a médiumokban nem a programokat hasonlítják össze, nem a pártok vezetőit ültetik össze, ütköztetik az álláspontokat, hanem "folyamatosan gyalázkodnak és rágalmaznak"? - tette fel a kérdést a szónok.

Azok, akik az elmúlt húsz évben eladták, külföldi kézbe juttatták a munkások feje fölül a gyárakat, tönkretették a magyar mezőgazdaságot, ellehetetlenítették a magyar kisvállalkozókat és ha tehetnék, kiárusítanák a termőföldet, a Jobbik által kezdeményezett és következetesen végrehajtott felelőségre vonástól félnek - jelentette ki a Jobbik európai parlamenti képviselője.
Morvai Krisztina szerint az áprilisi választások igazi tétje a szabadság, mint mondta, az, hogy megőrizzük-e nemzeti függetlenségünket, vagy egyfajta gyarmati sorba süllyedünk, kiszolgáltatva magunkat a multinacionális tőkének és az Európa, sőt a világ egységesítésére irányuló hatalmi törekvéseknek.

A Jobbik Vas megyei kampányzáróján színpadra léptek a párt egyéni országgyűlési képviselőjelöltjei, akik valamennyien a voksolásra buzdították a fiatalokból és idősekből álló hallgatóságot. Többen árpádsávos lobogót és nemzeti színű zászlókat lobogtattak, a színpadra lépők pedig lelkes tapsot kaptak.

A rendezvény záró szónokaként Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik igazságügyminiszter-jelöltje a közbiztonság javításának, a csendőrség felállításának szükségességéről beszélt és a felelőségre vonásban határozottságot ígért.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását