2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Mégsem ölték meg a popkirályt?

Igazából nem is kellett senki "közreműködése" Michael Jackson tavaly júniusi halálához, a pop koronázatlan királya ugyanis maga vetett véget életének. Legalábbis ezt állítja Dr. Conrad Murray, a sztár elhunytáért minden bizonnyal felelőssé tehető kezelőorvos.
2010. április 6. kedd 09:11 - HírExtra
Dr. Conrad Murray és ügyvédei a napokban azzal álltak elő a bíróságon, hogy Jacko valójában öngyilkos lett, mivel önmagának adta be a halálos adag altatót. Murray, akit a Jacko lakásán talált bizonyítékok alapján akár szándékos emberöléssel is vádolhatnak, megfigyelők szerint végső kétségbeesé­sében találta ki az újabb verziót, amely szerint neki semmi köze sincs a popkirály halálához.

"Dr. Murray tisztában van vele, hogy minden bizonyíték ellene szól, ezért ügyvédeivel új vallomást juttatott el a bíróságnak" – mondta a TMZ.comnak egy neve elhallgatását kérő ügyészségi alkalmazott. E szerint Michael Jackson felébredt, amíg ő két percre elhagyta a szobáját, elvette az egyik tele fiolát, és magának adta be a Propofolt, ami végül infarktust és szívmegállást okozott nála.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását