2024. május 10. - Ármin, Pálma

Pécs példátlan pénzbősége

Szili Katalin szerint Pécs még sohasem kapott nyolc éven belül annyi fejlesztési forrást, mint 2002 és 2009 között.
2010. április 1. csütörtök 13:46 - HírExtra
Az Országgyűlés volt szocialista elnöke, Baranya 2. számú választókörzetének MSZP-s képviselőjelöltje csütörtökön Pécsett, az épülő koncertközpont előtt tartott sajtótájékoztatón azt mondta: a város 616 pozitívan elbírált pályázatnak köszönhetően összesen 92,5 milliárd forint fejlesztési forráshoz jutott.

Szavai szerint a szocialista képviselők teljesítették erre az időszakra tett vállalásaikat, amit ígértek, azt megvalósították, s "mindez látható, méterben, forintban egyaránt mérhető".

"Mi nem a reményekről beszélünk, hanem arról, ami teljesült" - jegyezte meg Szili Katalin, válaszul Orbán Viktor kijelentésére. A Fidesz-elnök Pécset a remény szimbólumának nevezte a városban tett hétfői látogatásán.

Tóth Bertalan, Baranya 3. számú választókörzetének MSZP-s képviselőjelöltje a tájékoztatón a megvalósult, vagy folyamatban lévő fejlesztések közül kiemelte a panelszigetelési programot, amelynek eredményeként a panelépületek kétharmadát korszerűsítették, a város vezetékes ivóvíz- és csatornahálózatának teljessé tételét célzó 10 milliárd forintos európai uniós projektet, s egyebek mellett több iskola, valamint az úthálózat felújítását is.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását