2024. április 29. - Péter

Halál a reptéren

Egy 40 éves férfi volt a halálos áldozata annak a repülőgép-balesetnek, amely vasárnap késő délután történt a nagykanizsai repülőtéren - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese hétfőn az MTI-vel.
2010. március 29. hétfő 11:18 - HírExtra
Salamon Róbert annyit tett még hozzá: a nagykanizsai rendőrkapitányság a légügyi hatóság bevonásával vizsgálja a tragédia körülményeit.

A nagykanizsai füves leszállóhelyen - alig tízméteres távolságra a repülőtér iroda- és raktárépületeitől - vasárnap délután zuhant le egy Apollo Fox típusú ultrakönnyű kisrepülőgép. Pilótája a helyszínen szörnyethalt.

Szemtanúk arról számoltak be az MTI tudósítójának, hogy a kisgép épp leszálláshoz készülődött. A repülőtér felett hajtott végre egy fordulatot, amikor - talán egy széllökéstől - orral váratlanul a földnek csapódott.

A pilótáról egyesek úgy tudják, gyakorlott repülősnek számított, mások azonban arról számoltak be, hogy csak a múlt évben tanult meg repülni, amikor csatlakozott a nagykanizsai repülős klubhoz. Gépe szinte teljesen új volt még, az MTI értesülése szerint mindössze néhány hónapja volt a birtokában. A tragédia hétvégéjén többször is repült vele Nagykanizsa környékén.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását