2024. május 6. - Ivett, Frida

Hagyó: az ingatlanjaim sorsának semmi köze a BKV-ügyhöz

Hagyó Miklós - közlése szerint - magánéleti döntéseket hozott ingatlanjaival kapcsolatban, ezeknek semmi közük a BKV-ügyekhez, amelyekben áll minden vizsgálat elé.
2010. március 23. kedd 14:10 - HírExtra
A volt szocialista főpolgármester-helyettes - aki kedden nyilatkozott az MTI-nek -, arra a kérdésre, hogy miért pont az elmúlt hónapokban ajándékozta el lányának két ingatlanát és íratta egy másik haszonélvezeti jogát jelenlegi élettársára, illetve adott el két ingatlant, azt válaszolta: magánéleti döntéseket hozott, amelyek nem tartoznak a nyilvánosságra. Leszögezte, hogy ezeknek semmi köze a BKV-ügyekhez, amelyekben áll minden vizsgálat elé.

Hagyó Miklós aláhúzta: nem gazdasági érdekek miatt lett politikus. Elismerte, hogy vagyonos embernek számít, de - mint mondta - azt nem a politikusi pályafutásának köszönheti, hiszen korábban a gazdaságban tevékenykedett, és az ottani sikereit nem a kapcsolatoknak, nem a privatizációnak, hanem a személyes képességeinek köszönheti.
A politikusi pályán a közösségért való tenni akarás hajtott, személyes mottóm az, amit Olaf Palme volt svéd miniszterelnök mondott: a szociáldemokrácia nem a gazdagság, hanem a szegénység ellen küzd - fogalmazott.

Hagyó Miklós szerint méltatlan, hogy volt élettársát is bele akarják keverni az ügyekbe. Ezzel kapcsolatban leszögezte, gyermeke édesanyjával, akinek 3 százalékos tulajdonrésze van az ő cégében, 2003 óta nem él együtt.

Arra a kérdésre, hogy a közeljövőben tervez-e valamilyen újabb lépést ingatlanjaival kapcsolatban, határozott nemmel válaszolt.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

z_zalai
2010. március 23. 15:10
Hagyó Miklósról mindenki úgy fog emlékezni, hogy a nagy bkv-s botrányember!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását