2024. május 20. - Bernát, Felícia

Négy napig holtan feküdt

Holtan találtak egy férfit balsai házában; az elhunyt ott lakó, önmagáról gondoskodni képtelen lánya és sógornője négy napig nem értesített senkit a halálesetről - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.
2010. március 22. hétfő 11:06 - HírExtra
A holttestet szombaton találták meg a szomszédok, akik azért mentek át az 59 éves férfihoz, mert napok óta nem látták - mondta Fülöp Gergely.

A százados tájékoztatása szerint idegenkezűség nem merült fel a halálesettel kapcsolatban, a halál okát orvosszakértői vizsgálat tisztázza majd.

Az eddigi adatok szerint a férfi négy nappal korábban vesztette életét, vele lakó lánya és sógornője azonban nem szólt senkinek, amikor hozzátartozójuk összeesett. Elmondásuk szerint azt hitték, hogy "csak alszik".

Az önmagukról láthatóan gondoskodni képtelen, zavart tudatú nőket a rendőrség kórházba szállíttatta - tette hozzá a szóvivő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását