2024. május 27. - Hella

BKV: Újra meghallgatják Ikvai-Szabót

Ismét meghallgatja Ikvai-Szabó Imre (SZDSZ) főpolgármester-helyettest a Fővárosi Közgyűlés BKV-ügyeket vizsgáló bizottsága, valamint a testület elé hívják Horváth Csaba volt MSZP-s főpolgármester-helyettest is. A képviselők erről a bizottság szerdai ülésen döntöttek.
2010. március 17. szerda 15:20 - HírExtra
Ikvai-Szabó Imre ismételt meghallgatását Steiner Pál (MSZP) javasolta, Bagdy Gábor (KDNP) pedig Horváth Csaba meghallgatását indítványozta. A testület végül úgy döntött, március 24-ei ülésén meghallgatja a két politikust.

Bagdy Gábor kérte azt is, tegyenek még egy kísérletet arra is, hogy Hagyó Miklós (MSZP) volt főpolgármester-helyettest ismét a testület elé hívják, és mint mondta, ezzel "adjanak egy új lehetőséget" a számára a nyilvánosság előtti megszólalásra.

A bizottság azon az ülésen tárgyalja György István (Fidesz) bizottsági elnök jelentés-tervezetét is, amit a másnapi ülésen véglegesítenek, a testületnek ugyanis március 25-éig van mandátuma.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását