2024. május 24. - Eszter, Eliza

Oláh Ibolya levetkőzött

Az ex-Megasztáros vadóc lány teljesen levetkőzött és el meri mondani. Nemrég megjelent új albuma kapcsán ma délelőtt tartott sajtótájékoztatót, ahol elmondta mi az oka a nagy kitárulkozásnak.
2010. március 10. szerda 17:22 - Patai Zsuzsi
Oláh Ibolya(32) kitárulkozott a nagyközönségnek! Sosem vállalta önmagát és a véleményét ennyire őszintén, eddig. "El merem mondani" címmel a napokban jelent meg legújabb, sorban a harmadik nagylemeze. Egy kivételével, az összes dal Ibolya keze munkáját dícséri. Hozzá közel álló kollégái szerint az énekesnő kifordult önmagából, pozitív értelemben. Mindenhol csinosan és felkészülten jelenik meg, feladatát komolyan veszi, tisztában van kivel szemben mit engedhet meg magának. Stílusa letisztult, így harminckét éves korára úgy tűnik megnyugodott. Ezt mutatja az is, hogy a lemezborítón Ibolya egy félakt képen pózol.

Saját bevallása szerint a sajtó egy tökéletesen hamis képet alkotott róla, és most megpróbálja ezt levetkőzni. - Ez a lemez én magam vagyok- kezdi Ibolya. - A zenéhez mindig is ösztönösen álltam, arról énekelek ami ösztönösen bennem van, ami nap, mint nap foglakoztat; korrupcióról, gyűlöletről és rasszizmusról. - fejtette ki az énekesnő.
Kissé félénken de határozottan állt ki az újságírók és fotósok hada elé a sajtótájékoztatón. Őszintének akart tűnni, ami valójában egy nem teljesen megjátszott, ám túlerőltetett szerep.



Elárulta, hogy az összes újonnan megjelent szám szövegét ő írta, és a lelke legmélyéről ásta elő ezeket a gondolatok. Két kedvenc számát elénekelte a sajtó képviselőinek, amellyel nem kis megdöbbenést okozott. Egy ilyen őszinte kitárulkozás részeként már az furcsa, hogy nem énekelt, hanem playback-ről szóltak a dalok. De a végső döbbenetet az okozta, hogy Ibolya előtt egy papír lap fel volt ugyan erősítve a hangszórókra a dalok szövegeivel, ám még ez sem segített abban, hogy hibátlanul tátogjon, sokszor vagy nem is próbálta meg követni a szöveget, vagy ha megpróbálta az sem ment hibátlanul. Valamint az újságírók és tévéstábok interjúi közben egymás után gyújtott rá a cigarettákra.
Arra a kérdésre, hogy jelen állás szerint hogy áll a per a Casting minden című mozifilm készítőivel, a ki nem fizetett gázsijáról, nem válaszolt.

Ibolya énekesi tehetsége továbbra is megkérdőjezhetetlen, a hozzáállása ezzel szemben már annál inkább...
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását