2024. május 29. - Magdolna

Megasztárok fogtak össze Haitiért

Haiti sorsa tényleg senkit nem hagy hidegen, az összefogás és a segíteni akarás a spanyol ajkú sztárokat is utolérte; elkészítették spanyol nyelven a "We are the world" című világhírű slágert "Somos el mundo" címmel. A bevételt a földrengés sújtotta térség megsegítésére ajánlják.
2010. március 9. kedd 14:29 - Patai Zsuzsi

2010. február 21-én, a Miamiban található American Airlines Arenában mintegy 50 latin énekes állt össze — köztük olyan elismert sztárok, mint Gloria és Emilio Estefan, José Feliciano, Gilberto Santa Rosa, Thalía, Chayanne, Ricardo Montaner és még sokan mások — abból a jótékonysági célból, hogy felvegyék a 25 évvel ezelőtt, eredetileg az afrikai éhezők megsegítésére készített világhírű sláger, a We Are the World spanyol nyevű változatát: Somos el mundo címmel.

A dalt március 1-jén mutatták be Cristina Saralegui talkshowjában a spanyol nyelvű Univision csatornán, s a belőle származó bevételeket a földrengés sújtotta Haiti megsegítésére szánják.

Az énekesek között — a fent felsoroltakon túl — szerepelnek még Johnny Pacheco, Luis Enrique, Pee Wee, Tito El Bambino, Kany García, Aleks Syntek, Natalia Jiménez, Cristian Castro, Luis Fonsi, Fonseca, Jon Secada, Ednita Nazario, Willy Chirino, Poncho Lizáraga, José Luis Rodríguez El Puma, Angélica Vale, Angélica María, Ana Bárbara, AB Quintanilla, többek között.

Hallgassák meg a dalt itt.
Forrás: www.zene.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását