2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

A misszionárius, aki megszabadult

Szabadon engedték a haiti hatóságok a gyermekrablás gyanúja miatt még fogva tartott két amerikai baptista misszionárius egyikét, társa azonban továbbra is őrizetben maradt.
2010. március 9. kedd 08:40 - HírExtra
Charisa Coultert hétfőn engedték ki a fogdából, az amerikai nagykövetség diplomatái pedig a repülőtérre kísérték. Ügyvédje elmondta, hogy Coultert bizonyíték hiányában engedték el a karibi ország hatóságai. Az ügyvéd azt jósolta, hogy hamarosan a még fogva tartott utolsó amerikai misszionárius, Laura Silsby is visszanyeri szabadságát. Coultert és kilenc misszionárius társát gyermekrabklás gyanúja miatt január 29-én fogták el Haiti és a Dominikai Köztársaság határán, amint 33 gyerek társaságában távozni próbáltak.

A csoport vezetője Laura Silsby volt. A csoport azzal védekezett, hogy semmi rosszat nem akartak, a 2 hónap és 12 év közötti gyerekekről úgy tudták, valamennyien elárvultak a január 12-i pusztító földrengésben.

Nyolc misszionárius február 18-án már visszanyerte szabadságát és elhagyta a karibi országot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását