2024. május 14. - Bonifác

Megváltozott a showman

Személyi edzője új színt vitt Gáspár Győzi életébe: szeptemberben ismerte meg egymást a roma-rapper és Nádasdi Gábor: a két férfi azóta elválaszthatatlan egymástól.
2010. február 28. vasárnap 08:39 - Ruttka Ildi
ÉP TESTBEN ÉP LÉLEK

Pánikbetegsége és depressziója csúcspontján ismerte meg személyi edzőjét Gáspár Győzi. Nádasdi Gábor azt javasolta a salgótarjáni rappernek, kezdje el csökkenteni gyógyszeradagját, ráadásként segít majd abban is, hogy Győzi rendszeres edzés mellett mielőbb megszabaduljon lelki betegségeitől és azok hozadékaitól. A terv bevált, Győzi testileg-lelkileg egyre jobban érzi magát.

- Gábor nem hagy lustálkodni, hetente négy alkalommal is találkozunk az edzőteremben – meséli lelkesen Győzi. – Az elmúlt hónapok alatt már rakódott is rám némi izomzat, remélem, nyárra lesznek olyan szép széles vállaim nekem is, mint Gábornak! Elmúlt a rosszkedvem, amióta tornázok, talán épp ezért nemrég igent mondtam egykori csatornám, az RTL Klub két felkérésére is. A Vacsoracsata felvételén (ahol remek kis társasággal tölthettem el egy csodás hetet) illetve az Esti Showder műsorában, Fábry Sándor vendégeként a napokban láthattak a nézők. Így utólag örülök, hogy tizenhat hónap „médiaszünet” után igent mondtam ezekre a szereplésekre. Annak idején elegánsan akartam kivonulni a hírekből, még körüzenetet is küldtünk a családommal együtt valamennyi sajtóorgánumnak, miszerint hagyjanak minket végre kicsikét békében, de nem így történt. Bizonyos újságok anélkül, hogy bárkinek is nyilatkoztam volna, így is-úgy is írtak rólam egy nagy csomó kitalált marhaságot! Nem tudom, miért kell valakinek csak azért közzétennie hamis híreket, mert unatkozik a szerkesztőségében, és mert nem jut eszébe másvalaki, rajtam kívül! Ez nagyon fel szokott dühíteni! Mért kell folyton magyarázkodnom olyasmiről, ami nincs, és soha nem is volt?

FŐ A LOJALITÁS

A tavalyi év sok rosszat hozott Gáspár Győzinek, hiszen azzal, hogy véget ért öt éven át képernyőn futó valóság showja, elveszítette munkáját az RTL Klubnál, így hirtelen napi elfoglaltság és állandó jövedelem nélkül maradt. Otthon ülve, magába roskadva depresszió lett úrrá rajta, amit gyógyszeresen kellett kezelni. Felesége, Bea új foglalkozás után nézve sminktanfolyamra kezdett járni, két lánya pedig új iskolát kezdett: Evelyn gimnazista lett, míg Virág elsőosztályos nebuló. Nem csoda, hogy Győzi egymagában naphosszat csak unatkozott az üres lakásban, még régi, salgótarjáni házuk után is folytonos honvágy fogta el.

- Sokat köszönhetek a családomnak, hogy el bírtak viselni a korábbi hónapjaimban, valamint személyi edzőmnek, Gábornak, aki a rengeteg tornával annyira lefáraszt engem estére, hogy hullafáradtan bedőlve az ágyamba nincs is energiám már a lelki betegségeimre, a gondjaimra gondolni! – állítja a rapper. – A rosszkedvemet mintha elfújták volna, ez pedig nagyon jó!


Győzi nem tagadja: hiányzik neki a folytonos médiaszereplés, de állítása szerint már jól bírja nélküle. A bulvár eddig is megtalálta, írtak róla nyilatkozatai, szereplései nélkül is, az RTL Klub viszont nem vette le róla a kezét, most is törődik egykori showmanjével.

- Le a kalappal a csatornám előtt! – mondja Győzi. – Nem felejtettek el az elmúlt egy évben sem, mindig megkérdezték tőlem, mi van velem, minden hónapban bejelentkeztek nálam, érdeklődtek folyamatosan a hogylétem felől. Imádom a csatornámat, a vezetőséget, a munkatársakat! A konkurencia szeretett volna megszerezni engem maguknak, mehettem volna a Hal a tortán-ba, meg a Mr.és Mrs.-be szerepelni, és én mégis nemet mondtam, nem vállaltam! Úgy döntöttem, hű maradok az RTL Klubhoz, ők öt éven át kenyeret adtak a kezembe, hát nem kerülöm meg őket semmilyen módon még munkanélküliként sem, pedig ők nem kértek fel újabb műsorra. Jól éreztem magamat náluk, remélem, egyszer megint így lesz.
Forrás: sorry

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását