2024. május 21. - Konstantin

Bokros hétfőn indul országos kampánykörútjára

Bokros Lajos hétfőn öthetes országjáró kampányba kezd.
2010. február 28. vasárnap 12:35 - HírExtra
Az MDF miniszterelnök-jelöltje vasárnap számolt be erről az MTI-nek. Mint elmondta: hétfőn Békéscsabán és Szegeden tart előadásokat, s március 1-jén egy öthetes országjárást indít el ezzel a programmal. Hozzátette: ez alatt az idő alatt minden megyében, minden nagyobb városban legalább egyszer személyesen igyekszik bemutatni a programját.

Kiemelte: a jövő héten az MDF-jelöltek várhatóan le tudják adni a kopogtatócéduláikat.
Arra a kérdésre, hogy a párt mind a 176 egyéni körzetben tud-e jelöltet indítani, azt válaszolta: ebben bíznak. Vasárnap délután tart ülést a kampánystábjuk, ahol a legújabb eredményeket összesítik, és erről a jövő héten tudnak felelősen nyilatkozni - mondta.
A programot firtató kérdésre a miniszterelnök-jelölt azt mondta: "kellően összehangolt, logikus, ellentmondásoktól mentes" a programja, amely szervesen illeszkedik az MDF honlapján sorra megjelenő háttéranyagokhoz.

Arra a felvetésre, hogy a legutolsó közvélemény-kutatások szerint Orbán Viktor után ő a második legalkalmasabbnak tartott miniszterelnök-jelölt, de ebből a népszerűségből az MDF nem tud építkezni, azt válaszolta: az MDF szerinte igenis tud majd ebből profitálni. A programot az MDF országos választmánya több mint 90 százalékos többséggel elfogadta, ahogy az ő miniszterelnök-jelöltségét is elfogadta - hívta fel a figyelmet.
Ezek után most már nehéz lenne az MDF-et és Bokros Lajost különválasztani - emelte ki.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását