2024. május 23. - Dezső

Ma Bokros Lajos értékeli az évet

Évértékelő és programadó beszédet tart ma Bokros Lajos, az MDF miniszterelnök-jelöltje.
2010. február 7. vasárnap 09:55 - HírExtra
Bokros Lajos két nappal Orbán Viktor Fidesz-elnök országértékelése után, ma délután 2 órakor mond programadó beszédet a Városligeti fasorban, a Versailles Rendezvényteremben.

Bokros Lajos az MTI-nek azt mondta: szól majd az úgynevezett elvesztett évtizedről, amely a magyarországi társadalmi és gazdasági fejlődést a XXI. század első évtizedében jellemezte és hazánk leszakadásának okáról. Emellett szeretne egy politikai, lelkesítő beszédet is mondani, mert mint vélekedett, az MDF az egyetlen párt, amelynek van kiérlelt, kiforrott, felelősségteljes, becsületes, őszinte és hiteles programja.

Az MTI úgy tudja, a miniszterelnök-jelölt előtt Dávid Ibolya, az MDF elnöke is szól a hallgatósághoz.

Herényi Károly, az MDF elnökhelyettese szerdán azt mondta: Bokros Lajos beszéde más lesz, mint az egyébként megszokott politikai összefoglalók.

Közlése szerint Bokros Lajos nem csak összefoglalja a 2009-es év történéseit, hanem beszélni fog azokról a dolgokról, amelyeket el kell végezni ahhoz, hogy Magyarország kilábaljon a válságból.

Herényi Károly elmondta azt is: képviselőjelölteket, szimpatizánsokat, valamint a pénzvilág szereplőit is várják az évértékelő és programadó beszédre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását