2024. május 21. - Konstantin

az MDF kifizette a kártérítést a kizárt politikusoknak

Az MDF kifizette azt a több tízmillió forintos kártérítést, amelyet a Fővárosi Ítélőtábla jogerősen megítélt a pártból és a frakcióból 2004-ben kizárt politikusoknak - közölte a Magyar Hírlappal Varga István ügyvéd.
2010. február 4. csütörtök 07:55 - HírExtra
A napilap csütörtöki számában megjelent cikk felidézi, hogy a Fővárosi Ítélőtábla még novemberben hirdetett jogerős ítéletet az MDF-ből öt és fél éve kizárt öt képviselő ügyében. Elutasította az MDF fellebbezését, és teljes körű kártérítést ítélt meg Balsai István, a néhai Horváth Balázs, Font Sándor, Kelemen András és Szászfalvi László javára.
A Magyar Hírlap cikke kiemeli, hogy az év elején még a székházának gázszámláját is csúszva kifizető MDF hirtelen képessé vált a teljesítésre. A napilap forrásai szerint ebben segítségükre lehetett, hogy választási szövetséget kötöttek az SZDSZ-szel. Dávid Ibolya a Magyar Hírlap kérdésére megerősítette, hogy az MDF kifizette a kártérítést, a pénz eredetéről azonban nem volt hajlandó felvilágosítást adni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását