2024. május 16. - Mózes, Botond

Orbán is tárgyalt

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke és Anand Sharma indiai kereskedelmi és ipari miniszter egyaránt fontosnak tartja két ország közötti gazdasági kapcsolatok élénkítését - közölte Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője kedden az MTI-vel.
2010. február 2. kedd 21:10 - HírExtra
Orbán Viktor Budapesten folytatott megbeszélést a háromnapos magyarországi látogatáson tartózkodó indiai miniszterrel.

A Fidesz szóvivőjének tájékoztatása szerint "a találkozó jól szolgálta azt a célt, hogy hazánk megtépázott nemzetközi tekintélyét helyreállítsuk".

Az Indiai Köztársaság kereskedelmi és ipari minisztere Oszkó Péter pénzügyminiszter meghívására vasárnap érkezett Magyarországra.

Anand Sharma részt vett a Magyar-Indiai Gazdasági Együttműködési Vegyesbizottság második ülésén. A tárgyalások eredményeiről jegyzőkönyv készült, amelyet a bizottság magyar és indiai elnöke, Oszkó Péter pénzügyminiszter és Anand Sharma ipari és kereskedelmi miniszter írt alá.

A két ország közötti együttműködésre a jegyzőkönyv szerint többek között az IT és e-kormányzat területén, a kutatás-fejlesztésben, a kereskedelemben és a befektetésekben, az autóiparban, az energetikában, az egészségügyben, a gyógyszeriparban, a mezőgazdaságban, a turizmusban és a filmiparban nyílhat lehetőség.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását