2024. május 25. - Orbán

Fidesz: az MDF a szocik "dublőrpártja"

A fideszes Pósán László szerint az MDF a szocialisták "düblőrpártja" lett, mivel Bokros Lajos a párt nevében tulajdonképpen az MSZP eddig követett programját, vagyis a megszorításokat képviseli.
2010. január 25. hétfő 13:23 - HírExtra
A Fidesz országgyűlési képviselője hétfőn sajtótájékoztatón Debrecenben kijelentette: Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök a 2010-es választásokon két pártot, az MSZP-t és az MDF-et indítja. A szocialisták ugyanazt akarják, amit most Bokros az MDF zászlajára tűzött, vagyis tandíjat és kórházi napidíjat, annak ellenére, hogy az emberek döntő többsége ezekre már egy népszavazáson nemet mondott - hangoztatta.

"További aggasztó programpont az MDF miniszterelnök-jelöltjénél a már a szocialisták által elkezdett falurombolás, vagyis a községi önkormányzatok megszüntetése" - mondta, hozzátéve, hogy az elmúlt 3-4 évben is voltak jelei a kormányzati politikában annak, hogy a falut csak egy középkori csökevénynek tartják, amit meg kell szüntetni.

Az ellenzéki képviselő abszurdnak tartja Bokros Lajos azon kijelentéseit, hogy a munkának visszaadják a becsületét, hiszen éppen az ő pénzügyminisztersége, illetve az elmúlt nyolc év szocialista kormányzása idején hozták egy szintre a minimálbérrel a segélyeket. Ezt, a munkára nem ösztönző rendszert a polgári kormány számolta fel, és az adta vissza a munka becsületét, amit Bokrosék és a szocialisták vettek el - fűzte hozzá. "Bokros Lajos ezen kampánya is hiteltelen, abszurd és hazug" - summázta pártja véleményét Pósán László.

Véleménye szerint Gyurcsány Ferenc és reformjai megbuktak, Bokros Lajosnak pedig észre kellene vennie, hogy az emberek az országot nem megreformálni akarják, hanem visszaállítani annak működőképességét - közölte a fideszes képviselő.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását