2024. május 19. - Ivó, Milán

BKV sztrájk a hétvégén is

Hétvégén nem lesznek előre tervezethető forgalmi változások, a BKV alvállalkozói ugyanazokon a vonalakon közlekednek, amelyeken pénteken is jártak. Szombaton és vasárnap a városban tervezetten közlekedő járművek jellemzően a vasárnapi menetrendek szerint fognak indulni - tájékoztatta a közlekedési társaság az MTI-t.
2010. január 16. szombat 08:50 - HírExtra
A BKV közleménye szerint az éjszakai buszok - ahogy az elmúlt éjjeleken is - menetrend szerint elindultak.

A 30-as autóbusz mindkét irányban a Béke úton közlekedik. A módosított útvonal-szakasz: Reitter Ferenc utca - Szegedi út - Béke út (Káposztásmegyer felé), illetve Béke út - Béke tér - Szegedi út - Reitter Ferenc utca (a Keleti pályaudvar felé). Az autóbuszok az érintett megállókban mindkét irányban megállnak (32-es, 105-ös illetve a villamospótló autóbusz megállói).

A 225-ös autóbusz az M3-as autópálya-szakaszt nem használja. Helyette Rákospalota felé a Mexikói út végállomás - Horvát Boldizsár utca - Amerikai út - Erzsébet királyné útja - Kolozsvár utca - Szent Korona útja - Vasutastelep utca - Bánkút utca - Szentmihályi út útvonalon, a Mexikói út irányában pedig a Szentmihályi út - Bánkút utca - Vasutastelep utca - Széchenyi út - Kolozsvár utca - Erzsébet királyné útja - Mexikói út - Mexikói út végállomás útvonalon közlekedik. Az autóbuszok az érintett megállókban mindkét irányban megállnak.

A 200E autóbusz a Ferihegyi gyorsforgalmi út helyett mindkét irányban a Sibrik Miklós út - Gyömrői út útvonalon közlekedik, és minden, ezen az útvonalon érintett megállóhelyeken megáll.

A 136E autóbusz minden, az útvonala során érintett megállóhelyen megáll.
A Móricz Zsigmond körtérről induló 153-as autóbusz a Villányi út és a BAH csomópont jobb megközelíthetősége érdekében módosított útvonalon közlekedik. Így a Móricz Zsigmond körtérről indulva is érinti a BAH csomópontot. A Gazdagréti lakótelep felé a Bocskai út - Karolina út - Villányi út - Budaörsi út - Budaörsi út útvonalon jár majd és nem érinti a Hollókő utca és az Ajnácskő utca megállókat. (A két kimaradó megállót érinti a 240-es autóbusz).

A MÁV és a Volánbusz elővárosi vonalain a BKV bérlet elfogadása változatlan formában biztosítva lesz.

A Csepeli és a Gödöllői HÉV hétvégi menetrend szerint jár majd.

A Ráckevei HÉV Ráckevéről 3:11 és 22:11 között óránként, a Vágóhídról 4:50 és 21:50 között óránként, majd 22:35-kor és 23:35-kor.

A szentendrei HÉV vonalon külön menetrend szerint járnak a szerelvények, ez elérhető a BKV honlapján.



Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását