2024. április 29. - Péter

Hurrá! Ismét gyarapodik a Jóban Rosszban sztárja!

A néhány hónappal ezelőtt nem kívánt fogyásba kezdett Szorcsik H. Viki mára jobban érzi magát, s mint mondja, orvosa segítségéven kereken öt kiló pluszt halmozott fel.
2010. január 14. csütörtök 09:59 - HírExtra
Pár hónappal ezelőtt még azon aggódott a fél ország, mi lesz a TV2-n futó Joban Rosszban sztárjával, aki a szemük előtt sorvadt el a képernyőn, ám mostanra úgy tűnik, elmúlt a veszély: a Bors információi szerint sikerült felszednie néhány kilót Szorcsik H. Vikinek.

A (most éppen) fekete szépség nem csupán a szerencséjének, hanem dr. Tóth Tamásnak is köszönheti gyarapodását. Komoly étkezési gondjai miatt ugyanis Viki az ismert dietetikus segítségét kérte.

„November közepén kerestem fel egy szakembert, hogy segítsen rajtam, mert már annyira szenvedtem a fájdalomtól, amit az étvágytalanság okozott. Negyvenkét kilóra fogytam le, most negyvenhét vagyok, és sokkal jobban érzem magam a bőrömben” – mesélte Viki, aki a az egészsége érdekében máig külön étkezési naplót vezet, így nyomon tudja követni, mikor mit evett. A sorozatban Bencsik Beát alakító Viki azonban kategorikusan kijelenti: a híresztelésekkel ellentétben nem anorexiás, s ezt orvosa, dr. Tóth Tamás is megerősíti:

„Az anorexiásoknak testképzavaruk van, Vikinek azonban nincs ilyen gondja, hiszen hízni szeretne. Csodálatos eredményt ért el az eltelt két hónap alatt. Kevesen tudják, hogy sokkal nehezebb hízni, mint fogyni, mert a szervezet működését olyan szintre kell hozni, hogy kívánja az ételt. Úgy tűnik, ez most sikerült” – mondja a szakember.

A felépülés persze nem ment könnyen. Vikinek nagyon komoly lelkierőre is szüksége volt ahhoz, hogy visszazökkentse életét a normál kerékvágásba.

„Egyedül szinte képtelen voltam enni, vagy elfelejtettem, vagy nem volt hozzá kedvem. Ma már sokkal jobban odafigyelek ezekre a dolgokra a saját egészségem érdekében” – meséli Viki.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

stadika
2010. január 14. 10:46
Csakhogy a képen Szorcsik Viktória látható, aki nem egyenlő Szorcsik H. Viktóriával (de ugyanúgy a Jóban rosszban szereplője).
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását