2024. május 18. - Erik, Alexandra

A vasutasok befejezték a sztrájkot

Befejeződött csütörtökön 8 órakor a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének (VDSZSZ) hajnali 4 órakor megkezdett országos vasutas szolidaritási sztrájkja.
2010. január 14. csütörtök 08:10 - HírExtra
A VDSZSZ a BKV dolgozóinak munkabeszüntetéséhez kapcsolódva indított csütörtökön 4 órakor négyórás országos szolidaritási sztrájkot.

Bárány Balázs, a VDSZSZ alelnöke az MTI-nek elmondta, hogy a BKV dolgozóinak munkabeszüntetéséhez kapcsolódó sztrájkjuk elérte a célját, a vasutasok szolidárisak voltak, a vonatok egy része nem közlekedett, nehezítve ezzel a budapesti közlekedési állapotokat.

A Mávinform tájékoztatása szerint a forgalom a legtöbb helyen hamarosan helyreáll, miután a sztrájk ideje alatt néhány kivételtől eltekintve a vonatok menetrend szerint közlekedtek. A Miskolc-Budapest vonalon kora délutánra várható a menetrend szerinti forgalom helyreállítása - mondta Peiper Károly, a Mávinform sajtóügyeletese.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását