2024. május 23. - Dezső

Német Magyar

Immár hivatalos és végleges a döntés: május 29-én, Budapesten, a Puskás-stadionban Magyarország-Németország barátságos válogatott labdarúgó-mérkőzést rendeznek.
2010. január 1. péntek 13:25 - HírExtra
Erről a honi szövetség, az MLSZ pénteken tájékoztatta az MTI-t, megjegyezve, hogy az óévnek szinte a legutolsó óráiban is tartottak azok a tárgyalások, amelyeknek köszönhetően bizonyossá vált az időpont és a helyszín. Kisteleki István, a magyar, és Theo Zwanziger, a német szövetség elnöke még december 30-án is egyeztetett a legutolsó részletkérdésekről telefonon. Az MLSZ tájékoztatása szerint már csupán a kezdési időpont kérdéses, de a német köztévé, a ZDF ígérete szerint ez is tisztázódik a jövő héten. A megállapodás azt is jelenti, hogy egy csaknem kétéves ötlet valósul meg a FIFA, a nemzetközi szövetség világranglistáján jelenleg hatodik helyezett németek vendégszereplésével.

Az őszi Eb-selejtezőkre készülő magyar csapat 2010 első nyolc hónapjában a tervek szerint legalább négy előkészületi mérkőzésen lép pályára. A március 3-iki és az augusztus 11-iki ellenfélről még folynak a tárgyalások, az viszont már eldőlt, hogy a május 29-i, budapesti magyar-német után egy héttel, június 5-én, Amszterdamban Hollandia legjobbjaival játszik a magyar válogatott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását