2024. május 11. - Ferenc

Mit vállalna be Gyurcsány és mit Orbán?

Hülye szokás, mégis dívik. A szilveszteri fogadalmakról van szó. Mindenki megteszi és senki sem tartja be. De nézzük meg, mit mondhatnának politikusaink, ha szent fogadalmat tennének az újévre?
2009. december 29. kedd 15:59 - Pénzes Dávid
Orbán Viktor

Újévi fogadalmak
Mivel 15 lettem megfogadom, hogy elmegyek elvonóra!
Megfogadom, hogy megtanulom a női nemiszervrészeit!
Azt kívánom, hogy jövőre ne kelljen azt kívánnom, amit tavaly kívántam!
Többet fogok szeretkezni nőkkel, mint tavaly, azaz legalább egyszer.
Megígérem, hogy jövőre szorgalmasabb leszek.... most már biztosan bemegyek hétfőn dolgozni!
Következő szilveszterig legalább 365 buliba megyek el, és legalább ugyanennyiszer benyomok
Idén sem mászom meg a Mount Everestet
Megpróbálok többször a főnök előtt a munkahelyre érkezni.
Kevesebb magánbeszélgetést folytatok a cég számlájára. Esetleg ügyesebben álcázom ezeket a telefonokat.
Fogadom, hogy a választások megnyeréséig minden héten imáimba foglalom Gyurcsány Ferenc, Lendvai Ildikó, Zuschlag János, Hunvald György és Bajnai Gordon nevét, akik elévülhetetlen érdemeikkel lehetővé tették nekem hogy úgy lehessek a ország vezetője, hogy azért tevékenyen még a kisujjamat sem kellett mozdítanom!

Bokros Lajos

Fogadom, hogy az ország érdekében annyi szocialista szavazót csábítok át az MDF-hez amennyit csak erőm engedi, de teszem úgy, hogy következetesen konzervatívnak, sőt jobboldalinak mondom magam.

Vona Gábor


Fogadom, hogy addig nem nyugszom, míg az ország államformája Magyar Királysággá változik, azaz míg a Szent Korona tant az alkotmány alapjává teszem, annak ellenére, hogy az minden Kárpát-medencei népnek azonos jogokat biztosít, így a szlovák, a román, a szerb, az ukrán, és a zsidó népességnek is. Hogy őket hogyan vehetném ki a Szent Korona-tan alól, addig még kitalálom…

Mesterházy Attila


Fogadom, hogy ha 20 százalék fölötti eredményt ér el a szocialista párt a választásokon, akkor nemcsak a szakállamat, de minden szőrzetemet leborotválom a testemről. Ha mégsem, akkor fogadom, hogy Lendvai Ildikótól kérem kölcsön bajuszát.

Gyurcsány Ferenc

Fogadom, hogy az ország érdekében, soha többé nem térek vissza a politikába, hogy visszafizetek minden eltékozolt állami pénzt! Valamint fogadom, hogy minden erőmmel azon leszek, hogy ez a fogadalom ne kerülhessen nyilvánosság, az isten - vagy egyéb felsőbbrendű entitás - elé, nehogy bárki számon kérhesse rajtam!

Sólyom László


Fogadom, hogy januártól hangosan és érthetően fogok beszélni, hogy nyíltan állást foglalok a Fidesz és a KDNP mellett, hogy puszta udvariasságból nem fogom letagadni Gyurcsány Ferenccel és a mostani szocialista vezetéssel való mélységes megvetésemet és ellenszenvemet, valamint hogy ha Szlovákiába látogatok, akkor tankokkal és grippenekkel indulok útnak.

Szili Katalin

Fogadom, hogy amíg Lendvai Ildikó nem megy újabb plasztikai műtétre, amíg Szekeres Imre nem szokik le a piálásról, amíg Gyurcsány Ferenc nem tanul meg táncolni, és amíg a Zuschlag fiú nem kerül rács mögé, addig nem állok szóba egyetlen szocialista párttaggal sem… vagy… talán mégis?
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását