2024. május 6. - Ivett, Frida

Elrabolta válóban lévő feleségét?

Egy válófélben lévő dédestapolcsányi házaspárt keresnek a rendőrök; az asszonyt férje hívta el még szerdán vásárlás címén, azóta egyikük sem adott életjelt magáról - mondta a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-nek.
2009. december 19. szombat 17:15 - HírExtra
Egyedné Novodonszki Éva közölte: a kazincbarcikai rendőrkapitányság sajókazai rendőrőrse közigazgatósági hatósági eljárást folytat V. Györgyi dédestapolcsányi lakos eltűnése ügyében.

Hozzátette: információik szerint az asszony szerdán 10.00 óra körüli időben dédestapolcsányi lakásáról "válófélben lévő férjével vásárolni indult", azonban azóta ismeretlen helyen tartózkodik, mobiltelefonján sem tudták őt elérni.

A nő az eltelt idő óta életjelet nem adott magáról, ezért rendelték el körözését - ismertette.
Arról is beszámolt, hogy a férj - V. Gábor - dédestapolcsányi lakos ellen a kazincbarcikai rendőrkapitányság bűnügyi osztálya büntetőeljárást indított személyi szabadság megsértése bűntette miatt, ugyanis vásárlási céllal "elcsalta" feleségét. Szerda óta ismeretlen helyen tartózkodnak, életjelet a férfi sem adott magáról.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását