2024. május 2. - Zsigmond

Emma Watson varázslatos vagyona

Emma Watson kisasszony, a Harry Potter filmek egyre bájosabb Hermione Grangere nem csak a rajongók szeretetét, hanem az évtized legjobban kereső tinisztárja címet is elnyerte.
2009. december 18. péntek 09:10 - Nagy András
A ma már – sokakat meglepve – tizenkilenc éves hölgyemény most éppen a varázslótanoncok kalandjainak utolsó, hetedik részét forgatja,közben a kaliforniai UCLA egyetemen tanul. Eddigi karrierje során már csaknem tíz millió fontot, vagyis csaknem három milliárd forintot szedett össze a világhírű regényfolyamból készült filmekkel, s ezzel bekerült a Guinness Rekordok könyvébe is.

Emma ezzel még a Harry Pottert alakító Daniel Radcliffe-et is megelőzi, aki „balszerencséjére" betöltötte 20. életévét, mire túlszárnyalta a 3 milliárdos gázsit, így kiszorult a tinik közül. Emma ráadásul az évtized legjobban kereső brit színésznőjének címét is elnyerte, maga mögé utasítva a többek közt a Karib tenger kalózaival nagyot zsákmányoló Keira Knightleyt.

„Ha valaki az első válogatáson azt mondja nekem, hogy világhírű és milliomos leszek a sorozat végére, körberöhögöm” – igyekezett lazára venni dúsgazdagságát Emma. Jeleznénk: a továbbiakban is lesz minek örülnie. Akár előre is.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását