2024. május 25. - Orbán

Vicc vagy komoly?

Robbie Williams egy ausztrál rádió élő adásában kérte meg színésznő barátnője, Ayda Field kezét, igencsak meglepve ezzel a hallgatókat. Később kiderült, az énekes nem gondolta komolyan a spontán eljegyzést. Esetleg mégis. Ami biztos, retteg attól, hogy ismét drogfüggő lesz.
2009. december 13. vasárnap 08:09 - Ruttka Ildi
A híresség épp a 2DayFM adó Kyle and Jackie O című műsorában népszerűsítette új albumát, a Reality Killed the Video Star című lemezt. A rádióba barátnője is elkísérte. A show alatt Jackie Henderson, a műsorvezetők egyike azzal fordult a zenészhez, hogy Sydneyben bizony már sok híresség jelentette be eljegyzését. Williams erre Fieldhez fordult és azt kérdezte: „Van, akihez hozzámennél?” - Ez annyira béna - válaszolta a színésznő.

Williams erre komolyabb hangnemre váltott, és újra megkérdezte, hogy Field hozzámenne-e. A zenész 30 éves barátnője kis gondolkodási szünet után, de igent mondott. Az adás után pár órával azonban kiderült: Robbie Williams nem gondolta komolyan a lánykérést. Robbie ugyanis másnap cáfolta, hogy komolyan gondolta lánykérését. Williams internetes honlapján azt írta: „hé mindenki, nem vagyunk eljegyezve. Rob.”

Ugyanakkor a popsztár édesanyja megerősítette a BBC-nek, hogy fia megkérte barátnője, kezét. Tehát mármost vagy tényleg van eljegyzés vagy a mamának nem mondták meg, hogy csak vicc volt az egész. Az viszont biztos, hogy 35 éves Williams és barátnője már eldöntötték, hogy családot szeretnének alapítani. Kapcsolatukról az énekes elárulta, hogy a neveket is kiválasztották leendő gyerekeik számára: Sonny, ha fiú, és Sunny, ha lány.

Újra vissza a pokolba

A rendezett magánélet ellenére Robbie nem titkolja, hogy fél attól: visszaesik kábítószer-függőségébe, ezért egyelőre nem akar turnéra indulni. A sztár, aki jelenleg épp Ausztráliában népszerűsíti új albumát, legutóbbi turnéját okolta azért, hogy végül elvonókúrára kényszerült, és három évre eltűnt a zenei életből. Ezalatt az idő alatt leginkább az UFO-k foglalkoztatták. - Nincs tervbe véve egy, a legutóbbihoz hasonló koncertsorozat. Tudom, mit tesz velem, hová juttat, melyik rehabilitációs intézetben kötök ki. Lesz még turném, de nem a közeljövőben - mondta újságíróknak Williams.

Mint fogalmazott, mindig kiszolgáltatott lesz a kábítószernek. - Olyan mechanizmus működik bennem, ami miatt nem a józan életet választom. A génjeimben van, hogy repülni akarok. Nem hiszem, hogy valaha megszabadulok ettől. Biztos vagyok benne, hogy nem fogok - tárulkozott ki az énekes. - Az emberek előtt a stadionokban végtelen magasságokban szárnyalsz. Aztán visszamész a szállodaszobába, és azon veszed észre magad, hogy eltüntetted a minibár tartalmát, az internet meg nem azt csinálja, amit kéne. Nekem pedig elegem van már ebből – fogalmazott Robbie, aki idejének nagy részét Aydával Los Angelesi otthonában tölti és csak rövid időszakokra látogat haza Angliába édesanyjához.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását