2024. április 30. - Katalin, Kitti

MSZP: Orbán Viktor is a múlt emberei közzé tartozik

Az MSZP szerint a fideszes Szijjártó Péter a múlt embereiről beszél, akkor saját főnökét, Orbán Viktor pártelnököt kritizálja.
2009. december 12. szombat 16:12 - HírExtra
Nyakó István, az MSZP szóvivője szombaton az MTI-vel közölte: nem is tudta, hogy Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője néha "rátámad saját főnökére", hiszen amikor a múlt embereiről beszél, akkor szerinte Orbán Viktort, a Fidesz elnökét kritizálja.
"A mai magyar politikában ugyanis a Fidesz elnöke olyan régi motoros, hogy már súlyadót sem kell utána fizetni" - fogalmazott.

Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője szombati budapesti sajtótájékoztatóján közölte: a Fidesz szerint mind az MSZP, mind pedig az MDF a múlt embereit kínálja Magyarországnak.

A fideszes politikus szerint az MSZP szombaton olyan listát állított, amelyen a múlt emberei találhatóak meg. Az MSZP országos listája a múlt listája, amelyet olyan emberek alkotnak, akik a fő felelősei Magyarország válságba juttatásának - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

jenő
2009. december 12. 19:58
Már tegnap tettem volna virágot orbán szobrára
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását