2024. május 3. - Tímea, Irma

A pincérnőcske felcsípte Tiger Woodsot!

Jaimee Grubbs és Tiger Woods titkos románca immáron 2 éve tart. Kérdés, hogy mi lesz a vége az afférnak, hiszen Woods neje ezt már nem tűri tovább.
2009. december 3. csütörtök 10:29 - HírExtra
Tiger Woods is belépett a csalárd férfiak klubjába. A világhírű golfmester egy 24 éves pincérnőcskével, egy bizonyos Jaimee Grubbsal létesített, a hölgy bevallása szerint 20 alkalommal szexuális kapcsolatot egy San Diegoi hotelszobában.

Az ominózus szálloda bárjában nézték ki egymást maguknak, és elkezdtek beszélgetni arról, hogy milyen lenne, ha ledobnák magukról a ruháikat, és elkezdenének szexelni. A szavakat a tett követte, a következő pillanatban már fent is voltak a golfozó szobájában. Woods úgy néz ki, tartós kapcsolatot akart a pincérnővel: azzal hitegette őt, hogy örökké együtt lesznek, és hamarosan el fog válni a svéd származású – egyébként bombázó – nejétől.

A hölgy állítsa szerint 2007 óta rendszeresen találkoztak egymással, és Woods stresszes, túlhajszolt életéről esett szó leginkább, golfról nem. A nő azt állítja, hogy több száz SMS-e van a golfbajnoktól, és ezek mellett közös fotók is készültek a légyottokon.
A pincérnő vallomását kiadó magazin azt tervezi, hogy a nő birtokában lévő üzenetek közül egyet publikál, mégpedig azt, amiben Tiger arra figyelmezteti szeretőjét, hogy a felesége megszerezte a telefonszámát, ezért ne vegye fel, ha az ő számáról keresik.

A legújabb szerető már a második, akit az amerikai bulvármédia a golfozó rejtélyes balesete óta összeboronál vele. Első alkalommal egy VIP hostessről, bizonyos Rachel Uchitel írták, hogy Woods szeretője. A hölgy tagadta, hogy kapcsolatban lett volna a golfozóval, szerinte mindössze egyszer találkoztak 2 másodpercre.(?) Jaimee Grubbs viszont már maga számolt be Woodshoz fűződő viszonyáról egy magazinnak, éljen hát a pénzéhség!

Az korábban csak sportlapok hasábjain szereplő golfnagymester akkor került a bulvárlapok címoldalaira, amikor saját otthona előtt balesetet szenvedett, és elveszítette az eszméletét. Egy bulvárlap ekkor arról számolt be, hogy valójában a felesége támadt rá, stílszerűen egy golfütővel, miután órákig veszekedtek egymással a férj nőügyei miatt. Valamivel később Woods saját honlapján közölte, hogy minden felelősség őt terheli, de részleteket nem tudatott az olvasókkal.

A rendőrség a napvilágra került cikkek miatt vizsgálódott a családi erőszak okán is, de itt sem derült ki semmi, ami miatt elmarasztalhatták volna bármelyik felet. A férj és a feleség sem tett feljelentést az ügyben és bizonyítékokat sem találtak az erőszak megtörténtére.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását