2024. május 8. - Mihály

Visszajön a Bumeráng!

Boros Lajos és Bochkor Gábor folyamatosan tárgyal az őket szerződtetni kívánó rádiókkal.
2009. november 27. péntek 09:49 - HírExtra
Ha minden jól megy és a tulajdonosok is belemennek, akkor a két rádiós megtarthatja a show címét is.

„Még nem dőlt el, hol folytatjuk, de tárgyalunk. Tulajdonképpen az összes rádió bejelentkezett, mindenki megkeresett minket, aki a piacon van” – árulta el Boros Lajos a Borsnak, aki szerint hajtós hétköznapok várnak rájuk, legalább olyanok, mint amikor minden hajnalban bezengték hangjukkal a Sláger Rádió mikrofonjait.

„Ha valakivel egymás tenyerébe csapunk, akkor jöhet a szerződés előkészítése és megkötése. Utána össze kell hozni a szignálokat, amelyeknek emlékeztetnie kell a hallgatókat a múltra, ugyanakkor változtatni is kell rajtuk. Be kell szerezni a speciális effekteket, és a stúdiót valószínűleg át kell alakítani, hiszen Voga Jánossal együtt legalább hárman beszélünk egyszerre” – tette hozzá Lalikirály.

„A Sláger Rádió, miután bejelentette, hogy kivonul Magyarországról, felbontja a szerződésünket. Ezzel mi is egyetértünk” – mondta Bochkor Gábor, majd hozzátette, munkaadójuk mindent kifizet, amit szerződésben vállalt. Korábban arról szólt a fáma, hogy a reggeli show stábtagjai együtt költözhetnek új munkahelyükre Bocsiékkal, amit a Sláger döntésével megkönnyített.

„Valamennyiünket elengedtek, bár azt nem tudom, kit mikor és hogyan, mert mindenkinek más a szerződése. Most úgy látszik, hogy januárnál előbb nem indulhatunk a műsorral” – tette hozzá Bochkor.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Füsti
2009. november 27. 17:20
A magyar média szintjét mutatja, hogy mindenki ezt a 3 tehetségtelen barmot és erőltett poénok nélküli hülyeségeit akarja.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását