2024. május 2. - Zsigmond

Liz Mitchell szerint Budapest a legszebb város

A Boney M Liz Mitchellel ismét Budapestre látogatott. Elmesélték az első közös munka történetét, de a világsztároknak kijáró különleges bánásmódról és rengeteg kulisszatitokról is esett szó!
2009. november 20. péntek 07:33 - HírExtra
A legendás együttes november 14-én újra Magyarországra jött, hogy Budapesten adjon koncertet. Az internetes sztártévé riportere az együttes sajtótájékoztatóján kapott lehetőséget arra, hogy néhány percet beszélgessen Liz Mitchellel és lányával, akik a borzasztó út ellenére boldogan álltak kamera elé.

"Az együttes érkezése eléggé kalandos volt, hiszen az elmúlt tíz év legnagyobb vihara most érte el Angliát és az utolsó gépek között engedték őket felszállni. A felszállás utáni első tíz-tizenöt perc az nagyon komoly volt, csapkodta jobbra-balra a gépet és esett az eső, de amikor kiértek a viharból, akkor már napsütés volt végig, azt mondták." - Mesélte Marschall Norbert, a koncert szervezője.

Liz Mitchellnek és lányának az első közös koncertje, nem éppen a legoptimálisabban alakult.

"A csapatból az egyik énekes lemondta az aznapi fellépést és ekkor szóltam a lányomnak, hogy be kell ugrania. Mondtuk neki, hogy menj el wc-ra, szedd össze magad és amikor Ausztriába érsz, csak rohanj a reptérre, valaki kimegy eléd, gyere be, nem kell készülni, csak ugorj be. Ez volt az első alkalom. A lányom mindenféle próba nélkül kiállt a színpadra, szóval egy őstehetségről van szó." Újságolta a büszke édesanya, a Tabu Tv riporterének.

Liz Mitchellnek Budapest is tetszik, a világ egyik leglenyűgözőbb városnak tartja. Azonban lánya először járt hazánkban, ám nagyon érdeklődik az itteni belsőépítészet után, így nem elképzelhetetlen, hogy hamarosan ismét gyönyörű fővárosunkban köszönthetjük őket.

A Tabu Tv videóját megnézhetik itt.

Forrás: Tabu Tv/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

f4rk4s
2009. november 20. 10:26
Nemcsak a legszebb város, hanem a legszebb nők városa is. :)
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását