2024. május 18. - Erik, Alexandra

A Fidesz továbbra is csak idézget

A Fidesz ismét a szocialisták és a szabad demokraták korruptságára vonatkozó idézetekkel reagált az MSZP csütörtöki, az erzsébetvárosi ingatlanpanama egyik fideszes érintettjéről szóló sajtótájékoztatóra.
2009. november 19. csütörtök 17:45 - HírExtra
Nyakó István, az MSZP szóvivője azt mondta: a Fidesz mindent elkövet, hogy az erzsébetvárosi ingatlanpanama gyanúját a szocialistákra kenje, miközben az ügy egyik fő gyanúsítottja a Fidesz VII. kerületi alelnöke, aki ráadásul szökésben van.

Czibula Csaba fideszes politikus képét a legnagyobb ellenzéki párt kihagyta a negatív kampányt folytató kisfüzetből, és nevét rendre elfelejtik említeni, amikor a politikai korrupcióról beszélnek - tette hozzá a szocialista politikus.

Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője közleményében erre reagálva ismét baloldali politikusoktól és közíróktól származó idézeteket sorolt fel.

A közlemény egyebek mellett idézi Tóth Károlyt (MSZP), aki azt mondta, "tiszta szívből utálja" a korrupciót, mert "ráment az MSZP".

A közlemény Paul Lendvai szavaira is hivatkozik, aki szerint "a szocialisták és az SZDSZ-esek még a végveszély óráiban is hatalomért és pénzért marakodnak. Megérdemlik a sorsukat."

A közlemény felidéz Ba:cher Iván egyik írását, amelyben a következő mondatok olvashatóak: "Ahol felbukkannak, ott lopás esik. Metró: lopás. MÁV: lopás. Posta: lopás. Autópálya: lopás. BKV: lopás. Villamos művek: lopás. Margit híd: lopás. És ez itt, a hetedik kerület: lopás."

A közleményben szerepel egy Hegyi Gyulától (MSZP) származó idézet is, amely úgy szól: "az MSZP ellen összehordott, általánosító korrupciós vádak egy része könnyen megcáfolható. Más esetekben sajnos jogos a vád."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását