2024. április 18. - Andrea, Ilma

Groovehouse Judy még nem házasodik

Bár a gyönyörű énekesnő még csak most vált el, új párja máris megkérte a kezét. Judy azonban kijelentette: mostanában biztos nem lesz esküvő.
2009. november 5. csütörtök 12:56 - HírExtra
Ugyan egy jegygyűrű mindig az esküvő előfutára, a Groovehouse együttes énekesnője és kedvese egyelőre biztos nem vonulnak templomba – mindketten úgy gondolják, hogy az egész csupán egy szimbolikus dolog. Judy a Tabu Tv-nek elmondta: sokat tanult előző házasságából, ezért nem akar elhamarkodott döntést hozni.

A szolnoki születésű énekesnővel születésnapján beszélgetett az internetes sztártévé riportere. A lányt barátai egy 18-as számmal dekorált tortával lepték meg, ám ezzel vélhetően nem nagykorúságára kívántak célozni a zenésztársak. Judyval egyébként sok jó dolog történt a közelmúltban: nem sokkal botrányos válása után újra jegyben jár. Párja Párizsban kérte meg a kezét.

"Mindig örül annak az ember, ha valaki nagyon szereti és ezt még egy gyűrű formájában meg is pecsételi, de ez egyenlőre nem visz tovább. Ne mondd soha, hogy soha, de mostanában nem lesz esküvő az biztos" – szögezte le a tabutv.hu riporterének Judy, aki úgy véli, egészen más célt szolgál ez a gyűrű, mint hogy rögtön rohanjanak a templomba.

Az énekesnő azt is elmondta, hogy szerint párja sem feltétlenül ragaszkodik hozzá, hogy mindenképp házasodjanak össze; a továbbiakat majd úgyis meghozza az idő. "Nekem volt egyszer egy házasságom. Tanultam nagyon sok mindenből, nem feltétlenül gondoltam azt, hogy a gyűrű után feltétlen jönnie kell a házasságnak. Akkor így láttam, most viszont már másképp gondolom" – idézte fel a régi idők tanulságát az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy gyermeket is szeretne majd párjától, igaz, még nem tudja, mikor.

Nézd meg a Tabu Tv videóriportját az énekesnővel ide kattintva!
Forrás: Tabu Tv/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását