2024. május 20. - Bernát, Felícia

Új vezető az ópusztaszeri emlékpark élén

Tokovics Tamás közgazdász személyében új vezetőt választott az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark élére az intézményt működtető non-profit Kft. taggyűlése hétfőn; Horváth Gábor korábbi igazgató megbízatása közös megegyezéssel szűnt meg.
2009. november 2. hétfő 17:05 - HírExtra
A Csongrád Megyei Önkormányzat sajtószolgálata az MTI-hez eljuttatott közleményben Magyar Annát (Fidesz), a cégben többségi tulajdonos megyei önkormányzat közgyűlésének elnökét idézte, hangsúlyozva: az emlékparkot nem támogatja a magyar állam, és az önkormányzat már tavaly is jelentősen hozzájárult a működési költségekhez.

"Mivel a cég nem tudja a jelenlegi vezetéssel kigazdálkodni a korábban nyújtott tagi kölcsönt, ezért a tulajdonosok úgy döntöttek, szemléletváltásra van szükség, és gazdasági szakembereket kell a vezetésbe delegálni" – fogalmazott a megyei közgyűlés elnöke. A taggyűlés az új vezetéstől a szigorúbb és eredményesebb gazdálkodás mellett a látogatói szám növekedését, és további tömegrendezvények szervezését várja, amellyel jelentősen növelhető az emlékpark bevétele. Tokovics Tamás 1996-ban végzett a Kereskedelmi és Gazdasági Főiskola Külgazdasági szakán. Korábban a Dél-Alföldi Fejlesztési Kft. ügyvezető igazgatójaként közbeszerzések és pályázatok lebonyolításáért volt felelős. A taggyűlés Mádi Zoltán okleveles közgazda személyében új tagot is választott a cég felügyelőbizottságába.

Mádi Zoltán 1984-ben végzett a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen pénzügyi szakon, és azóta a BKÁE Budapesti Vezetőképző Központban szerzett MBA diplomát.

Jelenleg a Vígszínház ügyvezető igazgatója – áll a közleményben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását