2024. május 18. - Erik, Alexandra

Az év tippje: mire nem izgulnak a férfiak?

Ugyan elég rövid idő után, de már ott állsz a kiszemelt pasid hálószobájának ajtajánál? Mi most azzal segítünk, hogy eláruljuk, mi az, amit semmi esetre se kövess el.
2009. október 25. vasárnap 14:49 - HírExtra
1. Kivárom- technika

Talán ez a leggyakoribb, és egyben legnagyobb hiba, amit elkövetnek a nők. Vagyis épp, hogy nem csinálnak semmit, csak hagyják magukat ledönteni. Ezt ne! Igenis kapd össze magad, és ha nem is vagy egy karakán típus, most vedd elő az összes vadságodat. Ha szerencséd van, és a pasi érti a dolgát, nem is kell nagyon erőlködnöd. Mutasd meg, hogy igenis akarod!

2. Hűvös ajkak

Köztudott, hogy a nők szeretnek szex közben is csókolózni. És ki hinné, a pasik is szeretik a női ajkak érintését, a testük minden egyes részén! Ha egy kicsit harapdálsz is, igazán bevadulnak. Szóval ne fogd vissza magad, inkább támadd le!

3. Szolgalélek

Sok nő még mindig azt hiszi, hogy a pasié a vezető szerep az ágyban! Ó, pedig ez már rég nem így működik! Diktálj te: mikor, hogyan akarsz élvezni. Meg fogsz lepődni, milyen hűségesen szolgál majd!

4. Testi sérülések

Nemcsak a gyengébbik nem vágyik gyengédségre. A férfiak bőre is pihe-puha, az ő testrészeik is érzékenyek! Szóval úgy vadulj, hogy ne okozz maradandó sérülést!

5. Figyelmetlenség

Nem is gondolnád, hány pasi panaszkodik arra, hogy a nőt nem érdekli, élvezi-e. Nyilván azt gondolják, hogy a férfiak mindenféle szexet élveznek, mindig. Áá! Ők is emberek, ezt ne feledd. Kérdezd meg, hogy jó-e neki, vagy hogy mi legyen a következő póz!

6. Szimulálás

Ne játszd a csendes szenvedőt! Ha valami túl erős, fáj, akkor azt mutasd is ki! Legjobb módja, ha felnyögsz, sóhajtasz. Az őszinteség hosszú távon megtérül: a pasid tudni fogja, mi a kedvenced, és mit nem szeretsz!

7. Unalom

Igen, a pasik kalandra vágynak, mindenhol. Egy idő után unalmas lehet az este 10-es, ágyas szex, kizárólag sötétben és misszionáriusban. Vess be egy erotikus táncot, szerezz be néhány szexi rucit, vagy segédeszközt!

8. Várakozó álláspont

Bizony nem szeretik, ha soha nem kezdeményezel. Nem is azzal van baj, hogy nekik kell megtenni az első mozdulatot, hanem hogy így nem használod ki a nőiséged adottságait. El sem tudod képzelni, milyen mértékben vadul be az a pasi, akit barátnője dönt hanyatt a konyhapadlón!


9. Lelki élet

Nos, az előzőekből a férfiak érzelmes oldalát sejthettük meg, de valljuk be, van egy másik is. Attól egyenesen megőrülnek, ha az orgazmus után rögtön arról faggatod, hogy már szerelmes-e beléd, vagy hogy nyilvános-e a kapcsolatotok. Inkább szívj el vele egy cigit, és lazíts!

10. Gyors másnap

Ha a szexet követő napon a pasi nem jelentkezik, kezd el gyanakodni. Persze, néha a nők is kezdeményezhetnek, de egy egyéjszakás után nem biztos, hogy ez a nyerő. Utálják, ha a nő sms-írás rohamot kap.
Forrás: rtlbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását