2024. május 20. - Bernát, Felícia

18 játékos kapott meghívót

Tizennyolc játékosnak küldött ki meghívót a november 1. és 3. közötti edzőtáborozásra Kemény Dénes, az olimpiai bajnoki címvédő férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
2009. október 26. hétfő 14:01 - HírExtra
A szakvezető a nemzeti együttes honlapján - www.vlv.hu - keresztül hétfőn tette közzé a névsort. A meginvitáltak sorában abszolút újonc az egri Erdélyi Balázs. Gyakorolt már a válogatottal, de hivatalos mérkőzésen még nem szerepelt Kovács Gábor és Tóth Márton. Újra a válogatottnál edzhet Baksa László, s Kemény Dénes ezúttal is meghívott egy reményteljes fiatalt, a KSI 17 évesen is közel kétméteres balkezesét, Vámos Mártont. Külföldön játszó játékosra most nem számít a kapitány.

A meghívottak listája:
kapusok: Baksa László (Szeged), Gergely István (Honvéd), Nagy Viktor (Vasas)
mezőnyjátékosok: Bundschuh Erik (Eger), Erdélyi Balázs (Eger), Gór-Nagy Miklós (Honvéd), Hegedüs Gábor (Eger), Hosnyánszky Norbert (Vasas), Kis Gábor (Vasas), Kovács Gábor (Eger), Mátyás Zoltán (FTC), Szivós Márton (Honvéd), Tóth Márton (FTC), Török Béla (Szeged), Varga Dániel (Vasas), Varga Dénes (Vasas), Varga II. Zsolt (Eger), Vámos Márton (KSI)

A válogatott vasárnap Martfűn, a Termál hotelben kezdi meg a munkát, az új szálloda 33 méteres sportmedencéjében gyakorolnak a játékosok.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását