2024. április 19. - Emma

Ördög Nóra nem merne elindulni egy tehetségkutatón

Október 10-én este elindult az RTL Klub Csillag születik című tehetségkutató versenyének újabb szériája. A szórakoztató műsorsorozatra bizonyára ezúttal is több millió néző lesz kíváncsi, hiszen a korábbi adásokból már kiderült, mennyi hihetetlenül tehetséges ember rejtőzik országszerte kicsinyke hazánkban.
2009. október 18. vasárnap 08:19 - Ruttka Ildi
Nem csoda, hogy ezúttal csak telefonon tudtam interjút készíteni Ördög Nórával, hiszen a műsorvezetőnő egyéb munkái mellett a Csillag születik tehetségkutató szerkesztőjeként szó szerint kora reggeltől késő estig az RTL Klub székházában lót-fut a műsor előzetes beindítása vagyis nyár közepe óta. Most, hogy végre elindult a szórakoztató műsorsorozat a képernyőn, Nóri továbbra sem „dőlhet hátra”: csupán annyi a változás számára, hogy a szerkesztőként megszokott farmer-póló-tornacipő kombinációt szombat esténként egyre szebb és ragyogóbb estélyi ruhákra cserélheti Stohl András műsorvezetőtársa oldalán.

-A Csillag születik szerkesztőjeként július vége óta – amikor megkezdődtek a válogatások - milyen feladatokat kellett illetve kell folyamatosan elvégezned?

- Sokan nem tudják, hogy én főállásban szerkesztőként dolgozom az RTL Klubnál. Általában reggel 10 körül bemegyek a munkahelyemre, és legtöbbször este 7-ig bent vagyok. Csakúgy mint más műsoroknál, természetesen a Csillag születik kapcsán sem egyszál magamban dolgoztam illetve dolgozom, hanem kezdettől egy szerkesztői csapat tagjaként munkálkodom hónapok óta. A feladatkör rendkívül összetett, kezdve onnan, hogyan harangozzuk be a műsort, mi legyen az, amit a Kiscsillagok a repertoárjukból a döntőkben előadnak, milyen ruhában tegyék mindezt, milyen legyen mögöttük a díszlet, és még sorolhatnám a feladatokat, ami egy ilyen típusú, nagyszabású showműsorral kapcsolatban felmerül.

-Milyennek találod az idei „felhozatalt”?

-Nagyon ígéretesnek! Azt gondolom, sok olyan egyéniség van közöttük, akik majd megragadják a nézők figyelmét, és akiknek minden esélye megvan rá, hogy hosszútávon is megmaradjon ebben a csillogó világban, amire annyira vágynak! Az elődöntőkbe bejutott 30 Kiscsillaggal kapcsolatban azon vagyunk, hogy mind kapjanak megfelelő teret arra, hogy – attól függetlenül, meddig jutnak el a versenyben – felfigyelhessen rájuk az ország, netán egy jó menedzser, aki tovább egyengetheti az útjukat. Mi szeretnénk a továbbiakban is „fogni a kezüket”, segíteni a pályájukat, de ha a műsor sikeres, akkor nem csak a győztesnek lesz esélye befutni, hanem a többieknek is. Ez így volt már a két évvel ezelőtti Csillag születik kapcsán is.

-A műsorba bejutott harminc produkció között van személyes kedvenced? Netán esetleg több is…?


-Többen is vannak, akiknek a válogatások során nagyon drukkoltam, hogy bejussanak a Csillag születik adásaiba, most pedig már teljes „készenlétben kell tartanom a lelkemet”, hiszen tudom, leszenek szomorú pillanatok, amikor elköszön a küzdelemtől valamelyik, szívemnek kedves Kiscsillag. A kedvenceim közül kiemelni nem szeretnék senkit, de annyit elárulhatok, hogy most létszámban több van, mint a két évvel ezelőtti műsorsorozatban.

-Van olyan versenyszám, amit különösen kedvelsz?


-Nem tudom meghatározni, melyik műfaj az én személyes kedvencem, mivel ez a dolog igazából személyekhez kötődik, méghozzá nagyon. A válogatások során is az volt a legfontosabb szempont, hogy egyéniségek legyenek azok, akik bekerülnek az adásokba, azon túl, hogy nyilván komoly tehetség, elhivatottság, szorgalom, ötlet és fantázia van egy-egy produkció mögött. Ami a személyes véleményemet illeti, szerintem kell hogy legyen magának az adott szereplőnek is egy olyan típusú egyénisége, ami engem megfog! Ebben a csapatban van olyan énekes, aki elképesztően szerethető, aki sugárzik, akin átjön, mennyire szereti csinálni azt, amit csinál, de van tánccsoport is, akiknél minden egyes taghoz fűződik már valamilyen kedves történetem, mivel a műsor megkezdése előtt eltöltöttünk együtt egy úgynevezett csapatépítő hétvégét, amin jól összeismerkedhettünk. Nem emelném hát ki sem a műfajokat, sem képviselőiket személyes kedvenceimként, inkább az egyéniségeket, akiknél teljesen mindegy, hogy énekelnek, táncolnak vagy rappelnek, hiszen ők maguk érdekesek annyira, hogy a produkciójuk is el tud bűvölni.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását