2024. május 7. - Gizella

Sztárok menő verdákkal

Ami egy mezei halandó számára csak álom, a sztárok számára maga a valóság: a világ legjobb kocsijainak ülésein pihentetik feneküket. Paris Hilton garázsában egy cuki, pink Bentley pihen, C. Ronaldónak egész luxusautó-flottája van, Xzibitnek pedig rendkívül jó az ízlése!
2009. október 17. szombat 17:19 - Forró János

Azért ott sem mindenki ilyen környezettudatos.

Egy hófehér luxuslimuzinnal, a Daimler-Benz által gyártott Maybach 57 S-sel szereti leginkább az utakat szelni Samuel L. Jackson. A típus nevében az 57 a modell hosszát jelöli deciméterben, az S pedig a sportos optikai kiegészítőkre utal. Végsebessége 270 km/óra. A színész kétséget sem hagy orientációja felől: ebből a kocsiból csak úgy sugárzik az elegancia.

Kevin Costner több hollywoodi színésztársa után csatlakozott az Audi-t vezetők táborához. A filmcsillag olyannyira a márka elkötelezettjévé vált, hogy két kedvenc modellje, az Audi Q7 – egy ilyennel fiát is megajándékozta – és az Audi S8 is e gyár futószalagjairól került ki. A Q7-est választotta a Zoolander című fergeteges vígjáték sztárja, Ben Stiller is.

Őfelsége titkosügynöke, Pierce Brosnan a Halj meg máskor! forgatásán olyannyira beleszeretett járművébe, hogy úgy döntött, a való életben is megajándékozza magát egy Aston Martin V12-essel. Brosnan úgy rendelte meg a modellt, hogy kikötötte: újdonsült kocsija pontosan olyan paraméterekkel rendelkezzen, mint a filmes csodaautó. Bár a katapultálásról le kellett mondania és rakétákat sem fog tudni indítani a műszerfalról, a színész így sem úszta meg olcsón a vételt: 62 millió forintot csengetett a járműért.

Simon Cowell még ennél is többet. Körülbelül 200 millió forintért vásárolt magának új járgányt, de az olyan is. Az amerikai X Factor tehetségkutató-műsor első embere 2007-ben Rolls Royce Phantom Drophead Coupéját cserélte le egy Bugatti Veyron-ra. A Volkswagen szuperautója 1000 lóerős, maximum sebessége pedig 408 km/óra.

Brosnanhoz hasonlóan Jennifer Lopez is Astonnal nyomul, a szexi énekes-színésznő birtokában egy DB7-es modell van.

Amy Winehouse ugyan mostanában ritkán van vezetésképes állapotban, de ha teheti, egy BMW 7 Series-t vezet. Bár inkább akkor is a hátsó ülésen ül. A járműnek csak szedán változata létezik, és igazi luxusautónak minősül.

2008 karácsonyán ajándékozta meg magát Paris Hilton egy rózsaszín Bentley-vel. A Hilton-lány védjegyévé vált Bentley nem egyszerűen azért olyan extrémen babarózsaszín, mint amilyen, mert Parisnek ez a kedvenc színe; az örökösnő gyermekkora óta vágyott egy igazi Barbie-autóra. Összejött neki.

No de vajon mi figyel a garázsában C. Ronaldónak? Úgy van, elég sok minden. A portugál futballzsonglőr imádja az autókat, és az évek során egész kis gyűjteményt halmozott fel – természetesen csakis méregdrága luxusautókból. A jelenleg legdrágább focista azonban Realba igazolásának idején kénytelen volt megválni legtöbb masinájától – autói ugyanis jobbkormányosak. A teljesség igénye nélkül egy-kettő csodajárgány a kollekcióból: Koenigsegg CCX 160 millióért, Audi R8 csupán 20 millióért, egy Bentley Continental GTC Speed, melyért körülbelül 50 milliót fizetett a sztár.

Szép-szép mindez, de az én emberem akkor is Xzibit! Bizony-bizony, nem véletlenül a nyugati parti fekete rapper vezette az évekig töretlen népszerűségnek örvendő Pimp My Ride című autótuningolós műsort, a sztárnak nem kicsit jó az ízlése. X élvezi a sebességet, kedvenc autója pedig egy Lamborghini Gallardo. Az 520 lóerős csoda 4 másodperc alatt katapultál 100-ra, végsebessége 320 km/óra.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását