2024. május 6. - Ivett, Frida

Autók, amikben érdemes szeretkezni

Elkészült az a Top 10 lista, amelyből kiderül, hogy melyek azok az autók, amelyeket nem csak vezetni érdemes, hanem újraértelmezve hasznosítani a belső terüket is.
2009. szeptember 26. szombat 12:59 - Zelenij Linda
Az autós szex nemcsak kanos tinik kiváltsága. Bizony-bizony jót tesz néha egy kis izgalom, kiszabadulva a hálószoba diszkrét fogságából. Nem kell ehhez más, csupán egy kis képzelőerő és az alábbi Top 10 lista egyik szereplője.

Az Askmen.com amerikai portál összeállította az autós intim együttlétre legalkalmasabb verdák listáját, - vagy legalábbis amiben érdemes egyszer kipróbálni - különleges szempontok figyelembe vétele alapján, mint például hangszigeteltség, vagy a belső tér nagysága.

10. helyezett

Cadillac CTS Sport Wagon

Egy-két régebbi modellt leszámítva a Cadillac nem gyártott kombikat, ám most ezt az űrt is pótolta a cég. Az autó megjelenése önmagában nem túl szexi, ám rengeteg benne a hely, a hátsó ülések mérete pedig bőven kárpótol mindenért. Az ideális póz a „rear entry” névre hallgat - a hátsó ülésen pasi ölébe háttal ül a leányzó. Fejekre kéretik vigyázni.

9. helyezett
Smart fortwo passion cabriolet

Ezt az igazán miniatűr kabriót csak a jó kondiban lévő párok számára ajánljuk, no meg egy kis hajlékonyság sem árt, mert a hely igen szűkös. Ám biztosan nem fogja egyik fél sem beverni a fejét, sőt akár a csillagos égben is gyönyörködhetünk. Ám vigyázzunk: a hangszigeteltség ebben az esetben nem játszik. Az ideális póz a „balerina”, amikor a lány egyik lába a pasi vállán köt ki.

8. helyezett
Volvo V70

Felmérés
A legújabb felmérés szerint az emberek szívesen használják autójukat szexre: a férfiak 52 százaléka, a nők 34 százaléka mondta, hogy szeretkezett már autóban. Talán nem meglepő, hogy az együttlét ezen formája inkább a fiatalok körében hódít, az azonban érdekes eredmény, hogy a 60 év fölöttiek csaknem 40 százaléka is bevallotta: csinálta már autóban.
A pozíciók kérdésében az első ülés a nyerő: itt a válaszadók 53 százaléka szeretkezett, a hátsó ülést 39 százalék jelölte meg, de a motorháztető sem maradt ki: itt a felmérésben résztvevők 9 százaléka pajkoskodott.
forrás: fittonline.hu
Ezt az autót pont a szerelmes légyottokra találták ki, amikor már nem bírnak magukkal a párok. Nincs semmilyen felesleges külső és belső cicoma, ám mégis romantikus a maga módján, amit egy kis ABBA-val a magnóban még jobban fel lehet dobni. Elsősorban az első ülést ajánlott tesztelni, ami a klasszikus misszionárius póz kedvelőinek fog bejönni - csak ne felejtsük el lehajtani az ülést.

7. helyezett
BMW X6 M

Az X5 SUV utódja igazi csajozós autó lett, aminek a belső tere is tökéletesen alkalmas. Az ideális póz ennél a SUV-nál az „olló”, sőt ha elég ügyesek vagyunk, stílusosan a X alakzatot is fel tudjuk venni szeretkezés közben.

6. helyezett

Ferrari 612 Scaglietti

Egyszerűen minden Ferrari szexi, de valószínűleg ez az egyetlen olyan modell, amelyben elég hely is akad. A legjobb a helytakarékos 2lotus2 pozíciót felvenni. Ha pedig önmagában az nem elég, hogy egy Ferrariban kerül sor a légyottra, akkor hagyjuk járni a V12-es motort - garantált és különleges élvezet.

5. helyezett

Honda Fit

Eme kis autó csodája, hogy az üléseket teljesen vízszintesbe lehet hozni, ez pedig azt jelenti, hogy igazán kényelmesen el lehet helyezkedni. Olyan mintha ki sem mozdultunk volna az ágyból, és közben mégis. A lovagló póz teljesen kényelmesen kivitelezhető, kivéve, ha magas a lány, mert akkor a fej beverés kockázata fenn áll.

4. helyezett

Lexus LS 460 L

Ez az autó önmagában mentes mindenféle szenvedélytől, ám amiért mégis kiérdemelte a negyedik helyet, az a luxus kivitelezésű ülései. A hátsó jobb oldali üléshez nemcsak komplett DVD rendszert építettek be, de masszírozó funkció is van benne. A legalkalmasabb ehhez a kocsihoz a „karosszék” pozíció, ám dolgunk végeztével ne felejtsük el a láblenyomatokat a hátsó ablakról letörölni.

3. helyezett
Ford Mustang Convertible

E gyönyörű gépcsoda, az egyik legkényelmesebb és legtágasabb az összes felsorolt autó közül. De az tény, hogy mindkét félnek 165 cm alatt kell lennie a kényelmes elhelyezkedés érdekében. Vagy használhatjuk a kabrió funkciót, amennyiben nem viszolygunk a nyilvános szeretkezéstől. Érdemes kipróbálni a fordított lovagló pózt a hátsó ülésen, és ha elveszítenénk az egyensúlyunkat, még mindig meg tudnunk kapaszkodni az első ülésben.

2. helyezett

Volkswagen Jetta SportWagon

A Jetta az élvezetek igazi tárháza lehet, hiszen tágas belsejében remekül el lehet férni még vetkőzés közben is. Kényelmes és praktikus - legalábbis szeretkezések szempontjából biztosan. Ebben az autóban kényelmesen gyakorolhatjuk a 69-es pózt.

1. helyezett

Bentley Continental Flying Spur Speed

A Bentley már önmagában is vágykeltő, de a Continental Flying Spur Speed a romantikus együttlétekre megalkotott autók Rolls-Royce-a. Tágas belső tér, kényelmes ülések, kiváló hangszigeteltség, remek hangcucc…mi kell még? Ehhez a gépállathoz mi más illene, mint „V, mint victory” póz, - a lány lábai V alakot formáznak, mint Churchill híres gesztusa.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását