2024. május 25. - Orbán

Mit ajánl Bajnainak a Fidesz?

A Fidesz szerint Nyugat-európai sikerpropaganda-körút helyett Bajnai Gordonnak egyetlen tennivalója van: visszavonni ezt a veszélyes költségvetést, és végre félreállni a változás útjából.
2009. október 10. szombat 18:27 - HírExtra
Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében úgy fogalmazott: miközben Bajnai Gordon külföldi bankvezetőknél és újságokban próbálja ünnepeltetni magát, nem akarja meghallani a magyar önkormányzatok, szakszervezetek, civilek, nagycsaládosok, vállalkozók, diákok, idősek, szociálisan rászorulók és fogyatékkal élők szavát, akik egyre hangosabban követelik a Bajnai-csomag visszavonását.

Bajnai Gordonnal készült interjú jelent meg a Frankfurter Allgemeine Zeitungban és a The Timesban szombaton.

A kormányfő csütörtökön azért utazott Frankfurtba és tárgyalt több német nagyvállalat vezetőjével a Deutsche Bank székhelyén, hogy megerősítse a Magyarország iránt "ébredező bizalmat". Olyan cégek vezetőivel találkozott, amelyeknek már van magyarországi leányvállalatuk, vagy tervezik, hogy befektetnek itt, és új munkahelyeket teremtenek.

A miniszterelnök pénteken Londonban Gordon Brown brit miniszterelnökkel tárgyalt, majd találkozott az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) elnökével. Az interjúk a két lapban a látogatásokhoz kapcsolódtak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását