2024. május 19. - Ivó, Milán

VB-selejtező: bajban a középpályásaink

Két középpályás, Hajnal Tamás és Gaál Miklós is kihagyta a portugálok elleni szombati világbajnoki-selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott csütörtök esti, első idegenbeli edzését.
2009. október 9. péntek 06:15 - HírExtra
Erwin Koeman, a csapat holland szövetségi kapitánya Lisszabon egyik kisebb stadionjában tartotta meg hetvenperces foglalkozását, amelynek nagy részét az egymás közötti játék és a különböző variációk gyakorlása tette ki.

A Borussia Dortmundban légióskodó, hosszabb ideje sérüléssel bajlódó Hajnal külön edzett társaitól, míg Gaál azért maradt távol, mert a szerdai, utolsó hazai gyakorláson izomsérülést szenvedett, de a magyar szövetség tájékoztatása szerint péntekre már rendbe is jöhet.

A szövetségi kapitány pénteken sajtótájékoztatót tart a rendkívüli érdeklődést mutató portugál sajtó számára, majd a mérkőzés helyszínén, az Estadio de Luzban vezényel tréninget tanítványainak.

Mindezek előtt azonban a magyar küldöttség a 2004. január 25-én, mindössze huszonöt éves korában a Benfica Guimares elleni, idegenbeli bajnokiján elhunyt 25-szörös válogatott csatár, Fehér Miklós emlékének adózik a támadó mellszobránál, amelyet a klub vezetői a Benfica stadionjában állítottak fel a játékos halálának első évfordulóján.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását