2024. április 29. - Péter

Egyre soványabb lesz Tóth Vera

Az elmúlt hetekben hét kilót sikerült leadnia Verának, azért döntött a fogyókúra mellett, mert elege lett a beszólásokból.
2009. október 8. csütörtök 09:39 - HírExtra
Végre elhatározta magát Tóth Vera, még hetekkel ezelőtt, hogy megszabadul tetemes súlyfeleslegétől. Eddig hét kilót sikerült leadnia, de hogy miért is döntött az életmódváltás miatt? Elege lett a nehéz légzésből, a vizesedő lábaiból, és a gúnyos megjegyzésekből.

„Elhatároztam, hogy mindenáron végigcsinálom. Már annyira szégyelltem a súlyomat, hogy a strandra is csak nagy kalapokban mertem kimenni, nehogy felismerjenek. Amikor elhatároztam, hogy lefogyok, minden ételt a kukába dobtam a hűtőmből, nehogy elcsábuljak, a hűtő azóta is üres. Az első két hét borzalmas volt, szinte kapartam a falat az éhségtől, de a szervezetem mára megszokta, hogy naponta csak 1200 kalóriát eszem, ötször étkezem és tápláló, egészséges ételeket fogyasztok. Azóta energikusabb vagyok, és sokkal jobban alszom.” – mesélte az énekesnő, akinek fogyását dr. Pados Gyula táplálkozástudományi szakértő felügyeli.

Még huszonhárom kiló kell


Vera havonta jár hozzá kontrollra, de már a rendszeres sportolásra is sikerült rábeszélni az énekesnőt. „Kardioedzéseim lesznek, a helyi konditeremben fogok mozogni. Könnyű helyzetben vagyok, mert a barátaim is életmódot változtattak, így egymást biztatjuk, közösen fogyunk. Egyre jobban érzem magam a bőrömben, pont annyit fogyok, amennyit kell: lassan és tudatosan. Aztán, hogy mi lesz az eredménye, azt egy év múlva meglátjuk. A cél mínusz harminc kiló.” – magyarázta lelkesen Vera a napilapnak.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását