2024. május 18. - Erik, Alexandra

MTV-ostrom: börtönt kért az ügyész

Újabb öt vádlottra kért felfüggesztett, egyre pedig letöltendő börtönt perbeszédében az ügyész az MTV székházának 2006. szeptember 18-án éjjeli ostroma ügyében a Pesti Központi Kerületi Bíróságon (PKKB) pénteken.
2009. október 2. péntek 13:25 - HírExtra
A másfél éve 40 vádlottal induló büntetőperben tavaly decemberben és idén szeptemberben már tucatnyi vádlott kapott első fokon felfüggesztett szabadságvesztést közérdekű üzem működésének megzavarása, hivatalos személy elleni erőszak, illetve rongálás miatt.

Pénteken ugyanezen bűncselekmények miatt öt vádlottra kért felfüggesztettet az ügyész, egyre pedig letöltendőt. Utóbbi egy másik ügyben korábban kiszabott jogerős felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt követte el a vádbeli cselekményeket. A PKKB várhatóan még ma elsőfokú ítéletet hirdet, majd folytatja az eljárást a további csaknem húsz vádlott ügyében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

bagi
2009. október 2. 14:19
Na fogadjunk, hogy nem fog ülni egyik tróger sem, mert az igazságszolgáltatás éppúgy korrupt és beszari, mint a többi intézmény. Ja és persze orbánfélők.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását