Még mindig nem esett teherbe Dundika

Telnek a hónapok, de csak nem lett terhes Dundika. A modell ennek ellenére nem aggódik, hiszen barátai sem estek túl hamar teherbe.

Hónapok óta azt hallani, hogy Dundika mennyire szeretne egy gyermeket, s bőszen is próbálkoznak a párjával, viszont csak nem akar összejönni. Kipróbáltak ők már mindent, leginkább a különleges pózokkal kísérletezgettek. Ennek ellenére nincs elkeseredve a szépséges modell, tudja, hogy egyszer majd a kezében tarthatja a kisbabáját is.

„A babakérdés mostanában elég kényes témává alakult nálam. Jó ideje szeretnénk már babát, de még mindig sehogy sem alakul a kérdés. Folyamatosan próbálkozunk, de nem vagyok elkeseredve.” - mesélte Dundika, aki cseppet sem aggódik.

Türelmesen várják a gyermeket

Az immáron barna hajú szépség barátainak sem ment könnyebben a teherbeesés. A környezetében lévő legtöbb nő csak egy-két év után esett teherbe. Ezért nem fordult még az egészségügy segítségéhez sem.

„Mindenki azt hiszi, hogy azért voltam orvosnál, mert esetlegesen valamilyen olyan problémát diagnosztizáltak nálam, hogy nem lehet gyerekem, de erről szó sincs! Mi ezt tudatosan akarjuk és akartuk, úgyhogy előtte elmentünk az orvoshoz és megcsináltattunk minden vizsgálatot, és ő pedig megnyugtatott, hogy mindkettőnkkel minden rendben van.” - magyarázta Dundika, aki azt is elárulta, hogy két gyermeket szeretnének.

Itt megnézhetik a Tabu Tv riportját a szépséges Dundikával!

Forrás: HírExtra/Tabu Tv