2024. május 19. - Ivó, Milán

Csepel a budapesti olimpia mellett

Három határozattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül - pártállástól függetlenül - támogatták testületi ülésükön a csepeli önkormányzat képviselői a budapesti olimpia megrendezését.
2009. szeptember 26. szombat 21:44 - HírExtra
A XXI. kerületi önkormányzat szombati tájékoztatása szerint a képviselők elvi támogatásukról biztosították a BOM-ot, a budapesti olimpia ügyének előmozdításáért tevékenykedő civil szervezetet és a neves kerületi sportolók által indított Csepel az Ötkarikáért Mozgalmat.

Csepel önkormányzata egyetért Budapest olimpiai pályázatot előkészítő városfejlesztési elképzelésével, amely szerint a játékok főhelyszíne Csepel északi területe lehet - áll az MTI-hez eljuttatott közleményben. A testület megbízta Tóth Mihály polgármestert, hogy a főváros vezetőinél kezdeményezze a településrendezési szerződés előkészítését. A konszenzussal kialakított határozatban felkérték Csepel két szocialista és egy fideszes képviselőjét, hogy a parlament őszi ülésszakán mind a hárman támogassák a 2020-as olimpia megrendezéséről szóló törvényjavaslat megtárgyalását.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

rotkiv
2009. szeptember 27. 07:23
Tipikus politikusi hozzáállás.Senki nem meri kimondani,hogy ez egy ostoba,megvalósíthatatlan vágyálom
sharapova2008
2009. szeptember 27. 05:53
A budapesti "olimpia" ötlete egy kivihetetlen "játék,a tisztességgel!"...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását