2024. május 8. - Mihály

Molnár Anikó örül, hogy végül elment a baba

A Nagy Ő idén tavasszal vetélt el és most először beszél meg nem született babájáról, és a be nem tervezett terhességéről.
2009. szeptember 21. hétfő 10:49 - HírExtra
Molnár Anikó testvére, Attila másodszor is édesapa lett, felesége, Móni másfél hónappal ezelőtt hozta világra kislányukat, Miát. Ezek után az ember azt gondolná, hogy a kicsire pillantva Anikónak összeszorul a szíve, mert újra eszébe juttatja személyes tragédiáját. Ám Anikó, mégis úgy gondolja: ez a lehető legjobb, ami történhetet, hiszen nincsen jelenleg abban a helyzetben, hogy gyereket neveljen. Sőt, a gyermeke apja azóta árkon-bokron túl van.

„Az enyémnek a sors akarata szerint nem kellett megszületnie, Miának viszont világra kellett jönnie”– kezdi Anikó.

„Nincs bennem rossz érzés, amikor ezt a pici lányt nézem, hiszen nagyon örülök, hogy világra jött. A kezemben tartva nem gondolok arra, hogy szívesen anya lennék, mert ez – sajnos vagy nem – nincs így. – folytatja az ex-Nagy Ő, majd tovább magyarázkodik – Az életem jelenleg olyan szakaszban van, amikor nem gondolhatok gyermekvállalásra.”

A 34 éves Molnár Anikó legutóbb egy jóképű „civil” pasival járt, aki hentesként vonult be a köztudatba. Ő volt a becsúszott gyermek apja, ám szerelmük gyümölcse nem születhetett meg. Amikor elvetélt, Anikó bezárkózott, és senkinek sem nyilatkozott a történtekről.

„A terhességemkor érzetem, hogy nem olyan ez a kapcsolat, ahova babát lehetne szülni, de mielőtt dönthettem volna, a sors megoldotta a dolgot: a terhességem spontán ért véget .”– nyilatkozza a szomorú esemény óta első alkalommal Anikó.

„A sejtésem beigazolódott, hiszen azóta már nem vagyunk együtt az apjával. A testvéremmel viszont nagyon szoros a kapcsolatunk, nem csak otthon, de a közös munkánk miatt is sűrűn találkozunk. A sógornőm már vissza is ment dolgozni, én pedig besegítek a közös vállalkozásba” – bizonygatja kiegyensúlyozottságát, majd alig hallhatóan hozzáteszi –„ Azért egyszer nekem is lesz saját kisbabám...”
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását