2024. május 12. - Pongrác

Mennyit ér John Lennon aláírása?

Több mint 2,3 millió forintnyi összegért, azaz pontosan 12.713 dollárért kelt egy 1966-os amerikai magazin, benne John Lennon kézjegyével a "Népszerűbbek vagyunk, mint Jézus" kezdetű idézete mellett.
2009. szeptember 17. csütörtök 22:30 - HírExtra
Egy New York-i ortopédsebész nyerte 17 napig tartó online licitet a Beatles zeneszerzőjének kézjegyéért, amelyet az egykori sztár egy ifjúsági magazinban lévő fényképe fölött John C. Lennon néven hagyott, jóllehet a második keresztneve Winston volt.

John Lennon 1966 márciusában a London Evening Standardnek adott interjújában azt találta mondani, hogy a Beatles népszerűbb, mint Jézus.

"A kereszténység eltűnik, megszűnik, megsemmisül. Ezen nem érdemes vitatkozni, igazam van, és ez be is fog igazolódni. Már most népszerűbbek vagyunk, mint Jézus. Azt nem tudom, melyik fog előbb eltűnni, a rock and roll vagy a kereszténység" - mondta John Lennon, akinek szavai nagy felháborodást keltettek az Egyesült Államok konzervatívabb déli területein.

A Vatikán több mint negyven év után tavaly bocsátott meg a néhai angol zenésznek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását