2024. április 25. - Márk

Lecserélték Dukai Reginát?

A szépséges modell-énekesnő megbetegedett ezért ki kellett hagynia a Szexi vagy nem forgatásait, bár helye nem maradt üresen.
2009. szeptember 10. csütörtök 18:29 - HírExtra
Nem rég a HírExtra is beszámolt róla, hogy a Szexi vagy nem egyik zsűritagja Dukai Regina lett. Viszont a szépséges énekesnő most lebetegedett, s valaki másnak kellett átvennie a helyét, mivel több forgatást is ki kellett hagynia. Ezért ideiglenesen Debreczeni Zita ült bele a székébe, aki rájött, hogy nem is annyira egyszerű megválasztani az ország legszexibb lányát, és fiúját.

Zitának azonban nem ment olyan könnyen a beilleszkedés, mert a fiúk, Tomi (Anti Fitness Club), és Szabi (Sugarloaf) sokszor leszavazták, és inkább a szexi csajokat juttatták be a döntőbe. Egy fiút pedig csak azért szavaztak be, mert kíváncsiak voltak, bevállalja-e a meztelenséget.

Leszavazták Zitát

„Egyedüli lányként kevésbé tudtam érvényesíteni az akaratom. Volt olyan eset, amikor Tomi és Szabi csak azért szavaztak be egy fiút – akaratom ellenére -, mert nem volt nála fürdőnadrág, és kíváncsiak voltak, hogy a srác bemeri-e vállalni, hogy meztelenül jön ki a következő fordulóban.” - árulta el Zita, aki számára maga a feladat sem bizonyult olyan könnyűnek.

Zita senkit sem szeretett volna megbántani a műsorban, erre nagyon vigyázott. „Igyekeztem finoman fogalmazni, hiszen én is rengeteg szépségversenyen megfordultam, tudom milyen a másik oldalon állni. Bár így is előfordult, hogy jóval a felvétel után összefutottam valakivel, aki még akkor is sérelmezte, amiért nem éppen olyan pontot kapott, amilyet ő szeretett volna.” – mesélte kissé csalódottan az újdonsült zsűritag.

A sok-sok megpróbáltatás ellenére is nagyon élvezte a zsűrizést a műsorban, talán még kedvet is kapott hozzá.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását