2024. május 3. - Tímea, Irma

Bajnai-Fico: Csak az ima segít?

Beer Miklós váci püspök kezdeményezésére imaórát tartanak a szécsényi ferencesek csütörtökön, Bajnai Gordon magyar és Robert Fico szlovák miniszterelnök találkozójának napján.
2009. szeptember 7. hétfő 16:01 - HírExtra
A magyar ferencesek meghívták az eseményre a szlovák ferences rendtartomány tagjait is, "hogy közösen kérjék a Mindenható segítségét a két nép és a két állam közötti testvéri kapcsolatok elmélyítéséhez" - mondta Szerdahelyi Csongor.

Hozzátette: minden jószándékú embert várnak az imaórára, amelyet csütörtökön három órától tartanak a szécsényi ferences templomban.

Bajnai Gordon és Robert Fico csütörtökön találkozik a Nógrád megyei Szécsényben. A találkozót a magyar kormányfő kezdeményezte a két ország közti feszültség csökkentése érdekében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

galamb tamás
2009. szeptember 8. 06:44
És igy a Magyr emberek megaláztatásai ellesznek felejtve, megint vagy 60 évre? Szerinte Tényleg ez a megoldás? Meddig tartjuk még oda a másik orcánkat is? Ja, az bajnai szabadkőműves zsibó urnak nem fáj!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását