2024. április 29. - Péter

Ez normális?! - Fotókkal

Kis bemelegítés, nagy levegő és jöhet a kőkemény sport – profi sportolók a levegőben, fejjel lefelé és egyéb rendellenes pózokban. Az elmúlt hetek legjobb sportfotói!
2009. szeptember 5. szombat 12:09 - Gedei Szilárd

Feküdjünk le!


Annyira elfáradtak, hogy már az ülés sem segít? Ne zavartassák magukat, feküdjenek le egy kis időre. Hogy nincs ágy a közelben, a földön pedig azért csak nem akarnak elnyúlni? Íme, a megfelelő módszer Charlie Frye, az Oakland Raiders quarterbackje ajánlásával!



Jöhet a gyakorlat!


Készen állnak a nagy mutatványra? Még nem? Akkor azt javasoljuk, nézegessék egy kicsit a kubai Guillermo Martinez gyakorlatát, hátha ihletet merítenek tőle. Azt gondolják, hogy nem tudják megcsinálni? Eláruljuk: Martinez sem éppen egy tornász, hanem egy gerelyhajító, aki a berlini atlétikai vébén örült ilyen mód egyik jól sikerült dobásának.



Köszönjük, hogy velünk tartottak ezen a rendhagyó edzésen, reméljük sikerült megmozgatni minden izmukat – vagy ha mást nem, hát legalább a rekeszizmaikat…

Egészségükre!

Forrás: Fotók: Reuters, AP, AFP

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását