2024. május 26. - Fülöp, Evelin

Marad a meccskezdés eredeti időpontja

Marad az eredetileg tervezett 20:45 órás kezdési időpont a jövő szerdai Magyarország-Portugália labdarúgó világbajnoki selejtezőn, s a mérkőzést közvetítő RTL Klub élőben sugározza a találkozót.
2009. szeptember 4. péntek 14:28 - HírExtra
"Élőben kerül képernyőre a találkozó 20:45 órától. Megállapodtunk az MLSZ-szel, hogy kölcsönösen alkalmazkodunk egymáshoz" - mondta Héder Barna a csatorna sportosztályának főszerkesztője pénteken az MTI érdeklődésére.

A kereskedelmi televízió azt szorgalmazta, hogy a sorsdöntőnek ígérkező meccs 21:30-kor kezdődjön a csatornán futó szappanopera miatt, s a portugáloknak is ez lett volna a megfelelőbb. Azonban ebbe a Magyar Labdarúgó Szövetség nem egyezett bele, mivel ez az időpont Erwin Koeman szakvezető szerint a vendégeknek kedvezett volna. Emiatt felmerült annak a lehetősége, hogy az RTL Klub csúsztatva sugározza a vb-selejtezőt.

A szextettjében második, pótselejtezőt érő helyen álló magyar válogatott szombaton 20 órától a svédeket fogadja a Puskás Ferenc Stadionban, ezt a mérkőzést szintén élőben közvetíti a csatorna.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását